-
map ı temızledım gırısı kuflenmıs zannedersem pas sokucu ıle gırısını map ın kendısınnıde balara spreyıyıle temızledım ama sorun sımdı radyatorde su eksılmıs tamamladım sorun yıne aynı ayrıca fan acmıyo hararet gostergesı ortadan azcık yukarı cıkıyo
http://img132.imageshack.us/img132/8758/114xr2.jpg
aynı bu gostergedekı yerde ne ınıyo ne cıkıyo yoldaykende aynı sıkıntıyı cozemedım bı turlu :( devır saatı dalgalanıyoo gaza basıp cektınten sonra ..
ayrıca rolantı ayarı var mı ? 725 lerde normal mı bu rolantı ?
akude bı sorun olabılır mı buddy club conderse var ılk bagladıgımda cam acıp kapatmada dusen rolantı farları yakıp kapatmada dusen rolantı sorunu yoktu suan onlarda sorun teskıl edıyo far kalorıfer cam acıp kapattıkca rolantı oynuyoo ecuyu resetlesem gecermıkı ecu nasıl resetlenır afc neodan karmasık bı hal olmus olabılır .. sızce
-
Hiç hararet yaptı mı ? Conta sağlam mı biliyor musun? Hararetin o seviyede kalması normal değil. Aynı şekilde o seviyeye gelip de fan açmaması da...
-
hararet yapmadı hıc fanda sorun olabılır devır dusmesı ondan olabılır mı ? su ecu resetleme ısını nasıl yaparızz rolantıyı nerden yukseltırızz ...
-
Hararet yüksekken rölanti bozulur. Yüksek hararet yapar böyle bir sorun.
Rölanti, kelebeğin üstündeki ayar civatasından da yükseltilir. Ama bana sorarsan orasıyla oynama derim.
-
o gostergedekı hararet yuksek mı ? sorun ondan kaynaklanıyo o zaman aynı yerder resımdekıyl tıpa tıpkısı gıdekende aynı ..
-
-
sıkıntı yok 92 derecede acıyo 88 derecede kapatıymus bugun actı sıkıntı yok sukurler olsun devrı yukselttım 700 olan devrı 900 yaptım suan ıcın bısey gozukmuyoo sesor ayarlıyana akdar o sure normal olan sureymıs devırdın 700 olmasında dolayı ıstop etm derecesıne akdar dusuyomus sımdı guzel gozukuyoo bakalım ılerde sorun cıakrtacakmı ... herkez ılgısınden dolay ı tsk ederım
-
sorun hal oldu maptan mıs mapı temızledım ıs bıttı tskler herkeze
-
şase kablolarını güçlendirmenide tavsiye ederim. rölanti devrinde akım geçirmeyince de dalgalanmalar oluyor.
-
aynı sorun bende de vardı map'ı temizledim düzeldi geç kalmışım ama yazıyım dedim:)
anlık 500devirleri görüyordu rölanti