Benim GC8 Turbo ağzından 76 mm olarak başlıyordu taaki son susturucuya kadar. Onunda girişi geniş çıkışı 110 luk falandı. Çok verim almıştım.
Printable View
Benim GC8 Turbo ağzından 76 mm olarak başlıyordu taaki son susturucuya kadar. Onunda girişi geniş çıkışı 110 luk falandı. Çok verim almıştım.
Gursel abinin dedigi downpipein devami olarak iskender araborular ve iskender custom egzoz dusunuyorum downpipe dahil komple iskender olacak ileride son susturucu olarak farkli bir susturucu alabilirim dusuncem bu yonde
prodrive var bende 76lık egzoz varsa takas yapabiliriz...
tabi o intrernallerle nos basarsa beni geçecek olan ilkerin araç değil motoru olur :D gökyüzüne doğru şöyle bi 50 boy kadar saplar :D:D:D:D:D
şaka bi yana abi ikimizde lpg ile basarsak ilker tabiki geçecektir benim kit artık yetmemeye başladı aracı yüklediğim için ancak ben benzine aldığım taktirde pek şansı olmaz zira benim turbom wf35 :)
peki gürsel abi şimdi benim downpipe 60lık, ben bunu değiştirmek büyütmek yerine, turbo flanşının tam wastegate hizasından 2. bi boru çıkartıp oraya vana bağlasam, o borunun ucunuda arkaya kadar uzatsam nasıl olur? çıkaracağım 2. boru 40lık olsa bile olur herhalde....
Downpipei gursel abinin dedigi gibi yaptiriyor yigit araborulari ve son susturucuyuda iskender yapicak muhtemelen 76lik devam eder downpipedan sonra bu konulara tam hakim degilim hafta sonu gursel abi ve orhan abiden detayli fikir alicam onerilerinizide dikkate aliyorum cok tesekkur ederim
Bizde bu akşam Q4!e lpg montajına başlıyoruz, peşinden de benim s3'e takacağız.
Garaja 180 hp altı araba almayacağız artık :)
sadece turbo 180+ arabaya lpg takacağız :)
Skyline, supra vs. vs. :)
Ben hic ugrasmam ewg varsa cikisini atmosfere veririm 76mm downpipe cikisina qtec takarim gerisi stock olur ne polisle urasirim ne uzun yolda konforumu bozarim. Maliyetimde dusuk olur