User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 2003 sti için yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2003 sti için yardım

Merhaba Arkadaşlar
    Tamammen standart bir Sti için 4000$-5000$ harcasam neler yapabilir ne güçler elde edebilirim.Beni detaylı aydınlatabilecek olan varmı acaba?
    Standart binmek istemiyorum.Parcalar sıfır olmak zorunda da degil.bu konuda engin bilgisi olupta paylaşmak isteyen varmı acaba
    simdiden teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    engin bilgim var diyemem sadece aracına 2. kez setup yapıyor olan birisi olarak konuşursam, orj intercooler yerinde kalacak şekilde 18 g turbo, down pipe up pipe, egsoz filtre 750 rc enjektör, manifold, methanol, yazılım gayet keyifli olur bence malzemelerin kalitesine göre 400 hp lere yaklaşır malzemelrin büyük kısmı 2. el olursa bu fiyatlara çıkar tahminim. artık bi iki de saat, external wastegate, evc6 vb gibi malzemelerle de tadından yenmez bence ama bu malzemelerle bütçe aşımı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşşekürler peki bunları benim aracım için yapabilecek en iyi yer neresidir istanbulda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ankaradayım ve tork garaja gidiyorum istanbulda çok iyi bildiğim servis var desem yalan olur ama malzemeler hazır olduktan sonra tork birkaç gün içinde teslim eder aracı ve konularında gerçekten iyi olduklarını söylememe gerek yok heralde malzemeleri piyasadan rahatlıkla temin edebilirsiniz satılıkları bi iki ay takip etseniz veya arananlara ilan verseniz kesinlikle tamamlanır bu parçalar. Bende de bazı parçalar bulunmakta düşünürseniz pm atarsınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)