Eee resimleri koydum zaten yaylı oldugunu da herkes gördü
ama çıkardıgı sorunu sen tam olarak anlıyamadın sanırsam
ayrıca nozzle içindeki check valve in açık kalıp içeriyi komple methanol ile dolduruduguna da çahit olanlar var

isim vermeye gerek yok
ben bu konuyu açtıktan sonra bir sürü telefon aldım herkesin bir sorunu bir problemi var bu nozzle kullanan
Hepsininde sorununu eski tip check valve takara çözecegiz inşallah
ayrıca kelebek ten önce takarsan check valve gerekmez yazmışsın bunu neye dayanarak yazıyorsun anlamadım ?
senin mantıgına göre check valve sadece methanolun geri kaçmasını engelleyen bir parca ozaman emmem manifolduna da takılsa ne farkı varda check valve takılması lazım diyorsun ? zaten pompa duruyor içeriye basmıyor dimi geride gitmez zaten
kelebekten çnce takılmasına gerek yok sonra takılırsa gerek var çok yanlış bir bilgi veriyorsun
Senin dedigin NA araçlar için olur ama kelebekten önce boost olan araçlar için geçerli değil 1 var 2 bar hava basıncı o ufacık memenin ucundan methanolun hortumuna kadar gider bunu nasıl engelliceksin taa pompaya kadar boost gitmesin diye o check valve
Yeni tip nozzle ları olanlar içlerindeki check valve leri söküp eski tipe geçsinler farkı bile anlıcaklar adam gibi Methanol kullanıcaklar
benden sölemesi