PALİO HL 1.6 16v
standart olarak motor 103 bg ve 142 Nm tork üretir.
2001 yılında revizyona uğrayan palioların 2001 den sonraki motor kodu Step "B" olanlara chip tuning yapılamadığı için 2001 ve önceki modelleri tercih ediyoruz.
2001 de step b motorla birlikte bg sabit kaldı ama tork 2 nm artarak 144 nm oldu.
sadece step a kodlu motorlara chip yapılır çünkü onlar 8 bitlik işletim sistemine sahiptir.
şimdi step a motorlu palio 1.6 ya yapılacak modifiyeler(dış görünüşe karışmam o size özgü olmalı)
1.aşama
-Direkt hava filtresi
-Chip tuning
-headers
*bu üçü ile +10 - 12 bg
2.aşama
-yüksek dereceli egzantrik mili uygulaması *+7 - 10 bg
motoru rahatlatmak için :
-Katilitik konvertör iptali ve komple spor egzos kiti (abarth ın kitleri mevcut)
*bu sayede +5bg
yüksek devir çevirmek için:
-blueprint işlemi
*8000 rpm rahatlıkla görebilirsiniz
bunlar(yaklaşık 130bg) bana yetmez diyenlere 3.aşama:
-Magnetti Marelli işletim sistemi (5000 euro)
*+15 bg =145 bg
ve 4.aşama:
-Palio kit carda da bulunan "Motec" işletim sistemi (15000 dolar!!) ve motec işlenmiş motor bloku
*+35 bg =180 bg
veeeee 5.aşama:
-NOSsssss.....
*+min.75 bg =250 bg +...
Not: Ne yazıkki palio sporting step b motora sahip olduğuı için chip tuning yapılamıyor ve sadece max.10 bg alınabiliyor.
ama ileride 1.ve 2. aşama yapılarak 155 bg gibi güçler elde edebileceğiz...
SIRA GELDİ "NEDEN PALİO ALINMAZ" der m.C.k usta...
- 2001 öncesi modellerde şanzıman max 120 bg ye dayanıyor ve kısa sürede dağılıyor
-otomobil çok güvensiz ve Fiat, satışların etkilenmemesi için otomobilin euro-ncap a girmesine izin vermedi
-çok kötü yol tutuş (TR şartları için 4 cm yüksek üretiliyor ve otomobil slalom testinde 2 tekerleğini yerden kesiyor!)
-aşırı yakıt tüketimi (multijet ve 1.2-1.4 için demiyorum)
-otomobilin fabrika çıkışında motorunun altında karter koruyucusu bile ! yok. rahatlıkla çakıllı bir yolda delinip motorunuz yağsız kalabiliyor ve motor rektifiye istiyor.) not bır sıteden alıntıdır...