54 lük boru oem son susturucuya orjinal kat taksam nasıl olur acabaa
Printable View
54 lük boru oem son susturucuya orjinal kat taksam nasıl olur acabaa
3-4hp geriye düşersiniz
2ay öncesine kadar headers,51düz boru , çakma ss ile 170-180 ile çıktığım yokuşta bugün headers ve sonrası komple fabrikanın koydukları ile 140da kalıyorum.Belki 10kere denemişimdir.
Düz boru we güzel bi sonun nekadar faydalı bişey olduğunu çok iyi anladım
EH candır abıcım kafana göre takıl sen ;) ;)
katı takarsan abim çok sıkıştırır araba çekişten düşer gibi olur en güzeli 51 lik düz boru tak ortaya ufak bir tüp son susturucu dursun zaten egzosa gerek yok kat yerine ufak bir tüp takabilirsin benim ev vti de ortadaki boru 63 dü heralde ortada tüp yoktu araba doldurmuyordu ;) 51 düz boru iidir ama ortaya ufaktan bir tüp lazım eğer gerek yok diyorsan boruyu 51 lik yap son susturu varex olsun :D::D abi sen bi gelde bizim taraflara knouşuruz detayları canlı olarak görelim ehin son halini
Eh candır abim arka taraf şık olmuş çok basıktı arkası şimdi duruşu çok yakışıklı olmuş fotolarda haftasonu gelin abi tabi :D: ne demek süprizler var yani biliosun siz gidin ben gelirim :D:D:D:
Senin arabada bi sıkıntı varmış kanka.
1 depo 280 km aşırı, sensörlerinde, yakıt veya ateşlemede bi problem olabilirmiş.
Ben Megan headers + 60'lık düz + 63'lük Apexi-Hks ve şuan Airmass kullanıyorum, 1 depo ile 450 km'yi görüyorum dahada benzin kalıyor içinde az biraz tam dibe indirmeden yakıt alıyorum yine. Az benzin benzin pompasına zararlı :)
bende dc headers orjinal egsoz sistemi kat dahil vardı sadece katı söktürttükten sonra özellikle 3 4 5te ciddi bir fark hissettim.:) sessiz olsa biraz daha geliştirmekten yanayım ama polisle falan uğraşmaya gerek yok diye biniyorum bu şekilde.. katı takviye etmem takmayın boşuna:)
Bugün hesapladım headers 60 lık düz boru sonra Mugen TL var. 40 kuruş yakıyorum full şehir içi.
Rakamlari gorunce sok oldum bir depoyla 280 km gidiyorum tas catlasin 50 km vteclidir.aracta megan 4.1 headrs 60 lik duz boru airmass son susturucu var.97 aliyorum ondanmi acaba