hangi servise gittiniz Ankara'da?
Printable View
hangi servise gittiniz Ankara'da?
Huzur bmw..
tmm biraz bekle başka bi yere sorucam durumu anlatıcam,burdan yazarım sana yine
edit: sordum km yüksek alttan değşimle kurtarmayabilir,biz değil hiç kimse garanti veremez böyle bir durumda dediler. sanırım biraz masraf yapıcaksın ama 5000 de çok ciddi rakammış,allah kolaylık versin.
istersen bide benim ustama sorabilirsin e46 varken çok kahrımı çekti sanada yardımcı olur kesinlikle ostim meba bmw özelden telefon numarasını yolluyorum.
5000 tl neredeyse (hacim yükseltme)stroker işlem maliyetine denk geliyor.Birde aracınızı doğru düzgün işini iyi bilen dürüst ustalara yaptırırsanız size çok artısı olacaktır.Geçmiş olsun umarım daha iyi rakamlarada bu işi haledebilirsiniz.
Kol yatak sardıysa alttan degiştirebilirsin. Ama krankta en ufak çizik varsa taşlanmaya ihtiyacı varsa taktıgın yeni yatakda sarıcaktır. Ana yataksa zaten seve seve motorun inmesi lazım benden sana tavsiye komple indirip motoru alttan açtırıp krank ve kolların kontrol ettirmen ki biyel kollarıda bozuksa yapıcak bişeyin yok motorun komple dagılması gerekicek.En saglıklısı ve uzun ömürlüsü o olucaktır. Yağ pompanıda değiştirmenide şiddetle tavsiye ederim.
4 silindirli motoru komple toplasan her şeyini değiştirsen 5.000 TL tutmaz, çok eski BMW ci olarak Ankarada önerebileceğim yerler:
TBS Harun usta İvedik
MEBA Metin Usta Ostim
Nejdet Usta Şaşmaz
cok gecmıs olsun, o kmlerde ılk sahıbıde olsa surprız yapabiliyor bmw motorlari
Herkese tek tek teşekkür ederim ilgisi için. Bi abimiz ustasını getirdi komple motor yapılması gerekiyormuş uygun bir fiyata anlaştık hayırlısı artık gelen mala gelsin canımız sagolsun.