ilkinide ikinciyide golf gt aldı o golfte suan abt beyin varr. alet kemittiriyorr:D
Printable View
ilkinide ikinciyide golf gt aldı o golfte suan abt beyin varr. alet kemittiriyorr:D
http://www.youtube.com/watch?v=Yi_xR...eature=related buda ikinci video olması lasım
performans konusunda gt için olumsuz söyleyenlere aldırmayın derim ben. ben tsi kullandım ama 140'lıktı. o bile ortalıktaki tüm 1,6'lıkları sıraya dizer! kaldı ki gti'ya yakın gt gerçekten iyi iş çıkarır performans olarak. hayırlısı olsun...
Bana göre GT, GTI veya Type-R la karsılastırılmadan once MCS ya da RC ile yürüsün:heyoo:
yurt dışında bu işi yapan firmalar golf GT için 290 bg ye kadar yolu olduğunu söylüyorlar.
ama sadece yazılım değil tabiki.
ama sadece yazılımla şuan en yüksek beygiri ABT veriyor.
ama önemli oln bunu hangi aralıkta veriyor onuda kıyasladığımızda ve ilk etabta garantiyi göz önünde tutarsanız ben powersystem i seçmekle çok iyi bir tercih yaptım.
ama şunuda söyliyeyim çok hassas bir araç.
o sebepten ben aracı zorlamadan önce hali hazırdaki turbosu için intercooler eklemesi yapacağım.
intercooler demişken. AUDİ S3 intercooler birebir oturuyor golf GT ye cıvatalarına kadar onuda deneme şensım olursa sizce forge mu yoksa S3 intercooler me tercih etmeliyim.
TSI ve TSI GT arasında sadece beyin farkı yok. dökümde kullanılan malzeme farklı ve bunun yanında birebir çalıştığım ve kendim yaptığım için sölüyorum. Taşıma ve aktarma organlarının bağlantıları bile değişik. TSI da 1mm saç kalınlığı varken TSI GT fr GTI da kullanıolanlar bulunmkta.
bu olay çok tartışılır.
saygılar.
Çok güzel bir proje gt nin limitleri yüksek.Dışı çok sadeydi body kiti çok iyi düşünmüşsün kolay gelsin
power system modul degilmiydi?
Mk4 gti ile typr ı bolca deneme şansım oldu bundan baya zaman once ve arac 207hp idi buna ragmen typr rollda ılgınc bi sekilde uzayıp gıtmekte boşuna tartışmayın arkadaşlar denedik işte zamanında olmuyo gecemıyo yanı .. ayrıca ben gti hatta mk4 fanatiği olarak kesinlikle gti gecsin isterdim ama realist olalım ....
Ayrıca Gti ı kullanan bendim yanlış anlaşılmasın typr la gectım falan gibi anlaşılmasın baya baya gecildim rollda bolca :D dürüstçe .....
GT ler zaten yazıldığı gibi verilerden daha yüksek güç çıkarıyor, bence acele etmişin chip konusunda, aracın stockken kaç vericekti powersystem le kaç vericek bi deneseydin keşke.
evet tsi lar yüksek çıkıyo bi garip
firma gtı a rakip görülmesin die 170 hp olarak lanse etti bi çok alıcı teknik werilere bakıp araba aldığı için olsa gerek kaat üstünde 1.4 193 hp we 2.0 200 hp çok büyük farklar yokmuş gibi duruyo ;)
dünyada yapılan bi çok dyno testinde de tsı 193 hp çıktı
Evet onu anlamak mümkün diil, bizim sitede bir arkadas da stock ölctürmüs ve 193hp cıkmıstı.
Ama sonuc olarak yine de TypeR ile kıyaslanmaz :D
1 ay kdr önce RC ile GT arasında kararsız kaldıgımdan bu 2 araç arasında bi anket acmıstım ve bazı arkadaslar 2sini denediklerini RC nin rahat aldığını belirtmişlerdi. Burda da GT lerin 193 civarı bi güc cıkardıgı söylenio. yani 175lik RC 193lük GT yimi geçio ?:soru::soru:
Bu arada güzel seçimler yapmışsın arkadaşım. Hayırlı olsun güle güle kullan
Arkadaşlar. şunu unutmayalım GOLF V GT hakikaten performans olarak çoğu arabadan daha verimli komprosor ve turbonun avantajı çok var. hele sizde benim gibi 1,4 yazısı yapıştırıp nice BMW 2000 cc ve mercedesleri harcayıp suratlarındaki ifade ile güldüğünüzde bunu daha iyi anlarsınız.
ama şuda bir gerçekki bu geçiş 5. vitesin ortalarına kadar sonra araç 1,4 olmasının verdiği ömür dolyısı ile bitiyor.
ama stock gt nin kullanıcısı olarak şölüyorum TYPE r karşısında şansı -1000
onun yanında drag larda stock 106 gtı ile bile kalkamıyor.
ama roll yapıldığında 106 gtı ve 306 gtı 2. vites 5000 devirde başlandığında onlarında şansı yok. buna ek olarak golf V GTI ile roll yapıldığında ise 4. vitese kadar onunda şansı yok.
bunlar benim tekrar tekrar yaptığım denemelerden sonra ortaya çıktı. ama fazla yüklenmeye gelmiyor bunuda belirteyim..
saygılar
gt ler 6 ileri değilmiydi. şanzıman oranlarımı kötü nedir bu durum :) yoksa aktarmada çok mu güç kaybediyo. tekere verdiği değeri merak ettim.
E 2 tane aşırı beslemeyi bir arada kullanırsan fazla yüklenmeye gelmez haliyle :)
bnm anlamadıgım stock106 gt yi geciormu?ben anlayamadım galibaa.biz burda kaldırıoz ama 106 geride kalıor.sunuda belirtiyim gt ile rc denemek sapla samanı birbirine katmak RC gecer.RC VS GTİ denenmeli
Gtler overrate çıkıyor . Tufanın denediği arbada 182hp çıkarmıştı. Buna rağmen 162hp bir 207gt ile aynı yürüyorlar :)
bende 106 var stock gecen akşam denedik rollingte 10 boy fark atıyorum vw gt ye aracta birde çip uygulaması var. hatta 2 106ydık dieri kuk 82 idi izmirden ...
:Dsenn aracla kıyaslamamak lazım derım.. bu arada çipli golfe 10boy biraz çok deılmı:)
kukda ii aractır bilirim:rolleyes::D
senınkıde ıyı cıkarmıs stockmuydu??
bana göre egsozsuz stock bi typer 200 luk golf gti i gecemeyebilir rollde ağırlık fazlası olmasına rağmen gti ın;)
Hayırlı olsun arkadaşım.
Serkan bana görede typer geçer napıcaz şimdi:)
Ep3 Typer vs Golf V GTI konusu açsın biri tartışalım en iyisi..
[QUOTE=M3CSL;213884]:D
senn aracla kıyaslamamak lazım derım.. bu arada çipli golfe 10boy biraz çok deılmı:)
kukda ii aractır bilirim:rolleyes::D
QUOTE]
ben kuk a 5 boy fark atıyorum