kendimde kullanıyorum, uzun yol dahil fark yüksekliklerimi hep en aşağı seviyede tutuyorum, cok cok ıssız uzun yolda olursam bir kademe yükseltiyorum biraz önümü göreyim diye, sisli havaya denk gelmedim, sis farını pek kullanmam ama, xenon kullanan insanlardan hep şikayet var, Passatlar bir ara çatır çatır beyin değiştiriyorlardı bu sonradan takılan xenon sistemlerinden dolayı. Arabamda da xenon var ama, aslında sarı ampül kullanmamam için bir sebep yok. Sarı far bu çakma xenonlardan daha güzel gösteriyor. Bendeki xenon Cadence in bir modeli, fiyatca yüksek, ışık şiddeti ayarı v.s. var, +1000 -500 gibi kelvin değeri de ayarlanabiliyor ama yinede farlarımı yaktığımda hep bir tereddüt içerisinde oluyorum ulan acaba yukarıdamı, unuttukmu, birinin gözünü oyuyormu diye..
Şöyle bir tespit yapılabilir öndeki araç için, hemen önünüzdeki aracın şoför tarafı dikiz aynasına baktığınızda adamın suratını aydınlık şekilde görüyorsanız, far doğal olarak herifin suratına patlıyordur. Yada adamın yüzünü göremiyorsanız kafasını felan cekmiş olabilir, böyle ufak tespit yöntemleriyle biraz daha dikkat edebiliyorum.