User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Başıma Gelen İlginç Far Olayı !!

ANIL ERCAN
    Misafir

Başıma Gelen İlginç Far Olayı !!

merhaba tecturkey ailesi. sizlere geçenlerde basıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum ve hala saskınlık içerisindeyim lütfen sonuna kadar okuyunuz üşenmeden.

bundan tam 1.5 sene önce kısa farlarıma, sislerime ve uzun farlarıma xenon kit taktırdım. kısa farlarıma space'nin dijital xenonunu taktırdım. taaaki gecen haftaya kadar sıkıntısız sorunsuz kullanıyordum. neyse aksam bi gezelim dedik ( far sis gece gunduz acıktır) bi baktım sol far sönmüş aha dedim hapı yuttuk ampül kesti yada balast kesti farı kapatıp actım düzeldi yanmaya basladı allah allah dedim neyse o aksam gezdik felan park ettim arabayı ertesi gün dedim giderim life tuning'e garantiden degiştirrim balastı yada ampülü.. sabah arabayı calıstırdım farları sisleri yaktım bu sefer sorunsuz yandı kapatıp actım gene yandı neyse dedim gerek yok gitmeye düzeldi, mazot almaya gittim benznciye arabayı stop ettim mazotu aldım calıstırdım gene yaktım far ve sisleri bu sefer sağ park ledi söndü hay dedim park patladı bu sefer farı kapatıp actım bu sefer sol far gene söndü dedim gidiyorum life dogru yola cıktım şirinevlere yani (bu arada far sis acık ama sol far ve sag park yanmıyor) şirinevlere geldim dedim böyle böle ac kapa yaptık bu sefer sag park gene yanmaya basladı sol far acıp kapa yaptık yandı söktüler tamponu farı bi baktık ampül artık bembeyaz olmus miyadını doldurmus garantiden degiştirdik onu ac kapa yaptık bu sefer hiç elektrik gelmiyor balastı degiştirdik gene gelmiyor sarı far taktık gene gelmiyor öteki farı soktuk onunda ampülü artık miyadını doldurmus onuda gelmişken degiştirdim.. ama o yanıyordu sol far yanmıyordu. far sökülene kadar yanan far simdi hiç yanmıyordu. dedim herhalde sigorta attı neyse herseyi yaptırdım açtım park sis gittim oto elektrikcime dedim böle böle sigorta atmıstır dedi bu namussuzun sigortasıda taa akünün altında komple aküyü felan söktük degiştirdik sigortayı düzeldi far..

böyle bi sacma bişey neden olmuş olabilir acaba kablolar birbirinemi deydi yani neden olabilir ?

okudugunuz için teşekkürler

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzüldüm yaa.

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kablolar cok sıkınıyo yada cok sıcak olan bı yere geldıyse sase yapmıstır .. ondan dolayıdır en kucuk sorunun bu olsun ıyıkı sıgorta atmıss
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki karşından gelen xenonlarınla kör ettiğin insanların ahını almışsındır?

ANIL ERCAN
    Misafir
    umarım bi daha böyle bişey olmaz uğrasmak istemiyorum cünkü komple iniyor akü arabanın beyni sökülüyor oyle bi yere koymuslarki sigortayı bide sürekli tamponu indir farı sok asırı zor.

Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farlarım mercekli kimsenin gözünü aldıgı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sislerin? gece gündüz açıktır demişsin..

ANIL ERCAN
    Misafir
    sislerin? gece gündüz açıktır demişsin..
    sislerin göz aldıgı felan yok simdiye kadar 1.5 senedir ne selektör yedim, ne el kol hareketi yedim ne baska bişey yedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selektör yememen, el kol hareketi almaman insanları kör etmediğin, küfür yemediğin anlamına mı geliyor sence?

ANIL ERCAN
    Misafir
    selektör yememen, el kol hareketi almaman insanları kör etmediğin, küfür yemediğin anlamına mı geliyor sence?
    arkamdan edilen küfür umrumda olmaz. yüzüme edilsin görelim bakalım nasıl ediliyor neyse konumuz xenonun goz alıp almadıgı degil bi sorunumu paylastım eminimki binlerce kisi bu sorunla karsı karsıya kalmıstır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha biliyorsun arkandan baya ana avrat sövüldüğünü, umrunda olmuyor.. o da enteresan..

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söle bir usta tafsiye etmişdi arabayı çalıştırırken ve kontak kapamadan once farları kapatıp öle çalıştır veya kontak kapat demişti

en ufak bi akım değişimi sigorta atmasına yada bozulmasına neden olabiliyormus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz günde 2 defa motor şanzuman indirip dagıtıp topluyoruz sana far sökmesi mi zor geldi dostum. : )))))

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sis+far+uzun xenon olunca sigortaya fazla yüklenmiş sonuçta yerli araba bmw muamelesi yapmak doğru olmaz standarttan şaştıkça böyle sorunlar görmek normal.

ANIL ERCAN
    Misafir
    ha biliyorsun arkandan baya ana avrat sövüldüğünü, umrunda olmuyor.. o da enteresan..
    arkamdan edilip edilmedigini bilmiyorum ediliyorsada umrumda degil delikanlı olan gelir yüzüme küfür eder bunu demek istiyorum. ama simdiye kadar öyle bi delikanlı daha cıkmadı yüzüme küfür edicek

Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söle bir usta tafsiye etmişdi arabayı çalıştırırken ve kontak kapamadan once farları kapatıp öle çalıştır veya kontak kapat demişti

en ufak bi akım değişimi sigorta atmasına yada bozulmasına neden olabiliyormus
    ben zaten hep öyle yapıyorum far sensörüm devrede benim arabayı calıstırırken parka alıyorum hemen ani akım gitmesin diye (gitsede dijital balast sıkıntı olmuyor) farları kapatırkende önce park moduna alıyorum cünkü far sensörü kapatmıyor farları sonra stop ediyorum sonra kapalı konuma alıyorum. onla alakası yok yani

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sis+far+uzun xenon olunca sigortaya fazla yüklenmiş sonuçta yerli araba bmw muamelesi yapmak doğru olmaz standarttan şaştıkça böyle sorunlar görmek normal.
    iyide soyle bi durum var standart ampül 55 watt akım cekiyor, xenonlar 35 watt cekiyor standar uzun kısa sis toplam 165 watt cekiyor xenonlar toplam 105 watt cekiyor toplamda 60 watt bi tasarrufum oluyor ama ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çiş sarısı ampülün gözünü sevem ya şak şak no panic

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşım fena değil.neyse sadece sigorta ile kurtarmışsın e gülü seven dikene katlanacak
    artık corc-i zamanı cdti

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide soyle bi durum var standart ampül 55 watt akım cekiyor, xenonlar 35 watt cekiyor standar uzun kısa sis toplam 165 watt cekiyor xenonlar toplam 105 watt cekiyor toplamda 60 watt bi tasarrufum oluyor ama ?
    bunu bilmiyordum.farda titreme,su alımı gibi oluşumlar varsa sigortayı bozabilir.benim far aynası kırılmıştı, aşırı sallantıdan sigorta attı kontrol etmekte fayda var.

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu bilmiyordum.farda titreme,su alımı gibi oluşumlar varsa sigortayı bozabilir.benim far aynası kırılmıştı, aşırı sallantıdan sigorta attı kontrol etmekte fayda var.
    sallantıdan olabilir dediginiz gibi cünkü sağ xenon ampülünün fitili kırılmış artık sallanmaktan ama tampon ve far sokulene kadar yanan xenon sokuldukten sonra nasıl atıyor sigorta anlamıyorum tesadüf galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)