User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: m54 hararet sorunu

emirercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

m54 hararet sorunu

iyi günler arkadaşlar
    cumartesi günü şampiyonluk kutlamalarında dur kalk araba şıkıştıgı için sanırım,önce radyatörden patlama sesi geldi yoğun buhar bulutu eşliğnde ardından anında araç stop etti,hararet tavana vurmuş.aracın içinde 5 kişi olunca şıkış pıkış süren arkadaş hararete bakmamış,ardından incelediğimde depo sanki delinmiş gibi geldi tam altına antifirizli suyu boşaltmıştı çünkü,suyu eklediğimde ise alttan su geri indi tam yerini tespit edemedim alt muhafaza oldugu için..neyse çekiciyi çağırdık sanayiye çekildi araç.yağına bakma fırsatı buldugumda içine su karıştıgını farkettim,sonra usta stop'da ettiyse yatak sarmıştır muhtemelen dedi,ertesi gün beni aradığında yatak sesi geldiğin söyledi,ek olarak değişmesi gerekenleri
    radyatör ve su deposu
    ana kol yatak - standart
    yağ pompası
    alt-üst conta takım olarak belirtti
    ayrıca üst kapak taşlamaya giderken %50 ihtimal siboplarında değişmesi gerekebilir falan dedi
    anlamadıgım konu eğer yataklar zarar gördüyse segmanlarında kapanmış olması gerekmez mi?
    yaşadıgım can sıkıcı süreçle ilgili tecrübeli arkadaşlarımızdan yardım ve tavsiyeler bekliyorum iyi günler..
    ‘Ultimate Driving Machine’

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rektefiyeci anlar nerenin ne durumda olduğunu. kontrol etmesi lazım.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)