aKILLI tercih :D
Printable View
aKILLI tercih :D
Nissan Hondadan sonrakı basamak gibi bişi oldu ;) inşallah gönlüne göre birşey bulursun
s13 te bence ii bir tercih olacaktır para aralığına göre sonra fazla lıp kapıda yatırmakta var :S
bosa ugrasma ben 2 aydır s14 le ugrasıorum bılıosun hemen hemen herseyınıde sordum sorusturdum arastırdım gerek dıs gorunumu gerek motor hepsını tamamladık cok sukur boyaya gonderdım ogrendım sen al gel yardımcı olurum antalyalı olarak :) yakıt cok ama :)
http://www.sahibinden.com/her_guzeli...XQQdisplayitem
tuğral aracını teklif et bakalım takas yapar belki?
http://www.sahibinden.com/orijinal_b...XQQdisplayitem
bnmde bakıp onayladığım ve son derece temiz olan araç bu.
Ramcho ilgilendiğin için teşekkür ederim. CRX ide arızalı almıstım ve yeterince ugrastım artık kafamı arıtmıycak bise arıyorum :) Bu aracın fiyatı iyi aslında ama o 2500 liralık masrafın sadece beyin ve turbo olacağını sanmıyorum mutlaka değisik yerlerden patlaklar vericektir :)
SteaM o arac allahın izniyle benim oalcak gibi sayfayı acıp kapatıp ona bakıorum :D
Serkan yardım edeceğine süphem yok mesajında s14 ü satıcakmısın gibi bi hava sezdim :D
haklısın aslında dur bunu üstadıma bi sorayım bakalım :) Sonucta sanayi yolları tastan sen cıkardın beni bastan :D
aracın şuanki sahibi 9 yıldır bu aracı kullanıyor, araca 2 ay önce park halindeyken vurmuşlar ön tarafta çamurluk ve tamponda boya var. tesadüfen parça sorarken bi servis elemanından nissan üstünde boyandığını ve parçaların ordan alındığını öğrenim. araç komple orj ekipman kullanıyor.
arabanın altı bnm corolladan daha temiz :) motor saat gibi. sahibi orta yaşlarda biri.
benm aldığım 200sx'te bunun gibi temiz ve sorunsuzdu. ikisi arasında çok kalmıştım hangisini alsam die :)
abi bende saat gibi calısan bi araba istiyorum. Bu kafama daha cok yatıyor ama ramchoda eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyor :) 7 ye alsam arabayı üzerine 5-6 harcasam sağlam olurmuki :S
illaki turboyu değiştirceksin turbosu GT25 serisi olsa 1100-1300$
beynide çıkma alsan illaki ucuza gelir ama bu aracın diğer aksamları nasıldır bilmen lazım.
ben alırken bobinlerinde sorun var dedi sahibi aldım bobinleri değiltrdik şuan saat gibi :D
ben s13 alcam zaten :D
ROM güzel araç ben gördüm bizzat, alınır..
ewt ROM un temiz olduğunu söylüyor herkes ama aklıma su kırmızı arızalı olan yatıyor gibi şimdilik. Ben bunu alıcak olsam İstanbulda benim için bakabilicek birisi varmı arabaya yakın olan ve motordan kaportadan anlayan? Sadece turbo ve beyin arızası ise sorunu kabulüm. Kaportada cürük ezikler falan olmıycak doğru dürüst kaporta istiyorum crx den sonra :)
kaportası çok çok iyi değil, ama idare edebilir bir süre, kötünün iyisi..