manuel sunroof yok :)
Printable View
manuel sunroof yok :)
Ben toplama açısından bakarak aldım tegi 8.500 tl ye içi dışı temizdi parça konusunda dedikleri gibi sıkıntı ve çok pahalı çok özen isteyen bi araç toplama konusunda kapı çıtasının tanesi çıkmacı 150 tl istiyordu 300 tl verdim iki çıtaya
anladım yapacak birşey yok alayım kaporta boyasını kapayım hemen ufaktan başlayalım astarı yüzüne geçmeye baslarsa harbi güzel birşeyler yapar internallere girer turbolarım teg i ama düşündüğüm gibi uyguna cıkartırsam ölece kullanırım :)
kardeş ben de integra sahibiyim. integra biraz zor bir arabadır.ancak kullandığım honda lar arasında gerçekten farklı bir yere sahibip. eğer seviyorsan hiç bir şeyi zor gelmez.
ben de senin gibi birraz masraflı bir araç aldım ve kendim toparlamya çalıştım. uzun uğraşlar sonucu . zahmetli bir iş oldu.
kaportada dahaönce denge bozucu kaza varsa aracı gönyeye getirmek çok zor oluyor. çok ciddi bir işçilik ve sabır gerektiriyor. motor ve şanzuman iyi durumda olması önemli Q1 kodlu şanzımanda senkromeç sorunları oluyor. parça bulması biraz zor.motor parçaları ve yürüyen aksamda sıkıntı olmuyor ön kaporta bulunmasına rağmen arka kısım yok denecek kada r az . hele stoplar ve cam tam bir işkece. sağ arka çamurluk çürümesi ise kronik bri diğer hastlaık. integralar hemen hemen hepsi 1.8 doch motordur. çok az 1.6 olanları var.
sanroof camına dikkat etmen gerek. coil over demişsin . kesinlikle ucuza kaçılmaması gereken bir konu. ben kıbrıstan k-sport marka yükseklik ve sertlik ayarlı olandan aldım şiddetle tavsiye ediyorum. daha önce amasör sertleştirme yay kesme falan hepsi hikaye k-sport bir başka derim. tüm bu sıkıntılar rağmen içine binipte marşa bastığın zaman yaptığın bütün eklentilerin hakkını veren zahmeti keyfe çeviren bir araç. hele yol tutuşu bir başka ( coil den biraz yere basmayla ) bambaşka bir hal alıyor. belki söylediklerimi daha önce duymuşsundur ancak benimkisi de
malumu ilam olsun
........teg aşkına......
bence çok uyguna alıcaksın ztn aracını içi bakalitleri tavan ve taban döşemesi düzgünse kaporta ve boya işi çokta sorun degil ama işini saglam yapam işinin arkasında durup zamanında teslim eden kişilerle muhatab olmalısın ucuza yaptırcam dersen saçlarını dökersın valla. yanı su aslında
motoru yürüyenı bitik ama kaportası boyası içi dışı temız bir aracı alıp toplamak ve binmek 10 gunu almak yorulmazsın ama
kaporta bitik boya bitik motor yürüyen saglam oldugumu sanayıdeki ustaların bilmemneresındeki zevklere göre yapılcaksa aylarca beklersın sanayının yolunu arşanlarsın
harcıyacagın para ztn suan piayasa herhangi bir tegi alabilecek paradır ki kimse sunu diyemez masrafsız araba aldım ama masraf çıkarmaz diye bir kaide yoktur alırsın motor güzel diye 200 bınde birsey olur motor kırılır gene masraf çıkar sana o yuzden kendı bildigin içine sinen bir araça binmek hele hele eski modellerde çok daha iyi bence ztn motor durumunu biliyorsun
integrayı aldım allahın izniyle salı günü satışı alıyorum resimleri eklicem tek tek :)
integra candır.
amcadan aldım ben. bakımsızdı. bi alt takım girdim canavar oldu.
boyası kötü biraz benimkinin de. tavan beyazlamış artık. bi boya istiyor. ama kazası olmaması çok iyi bi artı. sıkıntısız olcak
arka stop bulmak zor biraz. serviste 400 küsür lira mıydı neydi. şimdiki dolar kuruyla 500 ü geçmiştir o :D
ön parçalar bulunuyor. ebaydan jdm far getirme maliyeti bu aralar 500 lerde. ama ciddi yakışıyor.
sağ çamurluk çürümesi kroniktir. benimki de 1 yılı aşkın süredir bende ve sağ çamurlukta pası geçen gördüm. benimki de hastalandı. kaporta boyaya sokucam kısmetse.
ve en güzeli LS vtec modunda başlıyor. biraz masraflı ama sonunda hayal edemeyeceğim kadar eğlenceli bi araç olucak kısmetse.
al-sat olayında hiç de karlı bi araç deildir. alıcan binicen müşteri çıkarsa satarsın ama öle kar bekleme. zevkini kar say :D
İntegra yeri başka bir araçtır , hayırlı olsun güle güle kullan .. Yavaştan toparlarsın hiç önemli değil , neticede uygunada aldın zaten.. ;) parçasından filanda hiç korkma bulunur..