O konuda bende demiştim Magnex alamadım düz boru öğrenci spec. diye:) Yanlız replikası çok magnex'in güvenilir bi yerden almakta fayda var.
Printable View
O konuda bende demiştim Magnex alamadım düz boru öğrenci spec. diye:) Yanlız replikası çok magnex'in güvenilir bi yerden almakta fayda var.
Arabayı bosaltırsam satarım :)
Dizelden egzoz sesini unut bence. Çıksa bile Magirus gibi birşey çıkar maximum..
Dizel araç üzerine 5 adet egzoz değiştiren birinin tavsiyesi ;) aklında olsun..
1.3 Corsa'ya aşağıdakiler denenmiştir ve ses alınamamıştır :P :
Düz boru , kat iptali + HKS Son susturucu : Araç içinde güzel boğuk bir ses vardı,ancak dışarda hiçbir ses yoktu,ilginçti :)
+ Otto Titanium : Üfleme sesi,berbat.
+ Magnex : Stock gibi , bir fark olmadı.
+ MyRacing : En kötüsü bu idi.Magirus oldu araba.
+ Son susturucusuz sadece tip : Rowenta 1300.
Ses tabiki stock halinden fazla çıkıyordu,ancak berbat bir sesi var dizellerin..Hiç tavsiye etmem. Hepsinden üfleme sesi geliyor, arkadaşlar Rowenta 1300 diye dalga geçiyordu hatta :D
Edit : Doblo'su olan arkadaşın Magnex tecrübesi doğru olabilir..Benim araçta bir değişiklik yapmamıştı,ancak Focus dizel'de duymuştum ben de,bahsettiği gibi çok çok az bir ses geliyordu benzinli gibi...Ama o kadarcık ses için de o kadar paraya değmez bence.
yavuz abi magnexten memnunum dedi ama ?!?!
yvuz abi sen bi egsoz sesini kaydetsene merak ettim şimdi youtube daki videodan bişey anlaşılmıyo ;)
dizele eksoz deneme.ses yok cunki.son susturucuya kaliteli kafa yola devam..
1.3 corsam var. kat iptali + my racing genis kazan egsozum var.üfleme sadece rolantide oluo.gaza bastığında kesio.bkac kere aracımın yururunde dinledm gayet hos bir ses duyuorm.ilk olarak kat iptalsz denemeni öneririm en azından göruntu acısından.ses kurum tuttuktan snrada seni tatmin etmesse katı sök derm.amacın gruntu diilde performanssa hc egsoz koyma duz boru derm:):)kolay gelsn