yakıyor abi arıza lambası
vuruntu sensörü arızalı 2 vtec gördüm ikiside lamba yakıyor 32 nolu arızayı veriyor
Printable View
Valla işin içine yakıtı katmasaydınız ben de rölante motoru ya da knock sensör derdim ama yakıtta artış varsa benim görüşüme göre O2 sensörü öncelikli. Hem birkaç senede bir yenilenmesi gereken bir sensör(yakıt ekonomisi ve afr sağlığı açısından), ben olsam önce onu değiştirir bakardım, sorun devam ediyorsa ona göre rölante motoru ve knock sensöre bakardım...
Just my two cents...
Yakis artis varsa ben direk map sensoru derim
Kardesım Aracın bu sekılde calıstıgında benzın sarfıyatı hakkında da sıkayetın varmı ? bende de bu sorun yasanmıstı bı gaz kelebegını temızle guzelce daha sonra MAP sensorunde bır sorun olabılır yakıtta da sıkıntı warsa bnm gıbı map sensorudur bence.
yakıt acayip arttı arabayı az sıkıştır siyah çiğ gaz sallıyor resmen bugun bilgsayara egsoz emisyonuna birşeylere baktılar araba çok acayip zengin çalışıyor ordaki usta oksijen sensörü dedi al denicez olmassa ötekilerinide sırayla yapacaz ama böyle hepsini denicek olursak boşyere dünya masraf açılcak bizede anlamış değilim. bşka bir ustaya sordum oksijen sensöründe skıntı olsa arıza lambası yanardı dedi ne yapıcam birşey anlamadım ben.
Kesin map sensoru
hadersın üstündeki sensör map sensörü ise bilmiyorum ondan bukadar yakıtı etkilermi bu sensör bu hafta buji kablolarını değiştircem sonra olmadı ona bakıcam
Map gaz kelebeginin ustunde denso marka yanlis hatirlamiyorsam
Headerstaki o2 sensoru
Yakit map yanlis okudugu icin aracin asiri zengin calisiyo ve ilk calistirmada benzini siyah olarak direk atar yakamadan
Bak ne yazmışım. Headers'ın üstündeki O2(oksijen) sensörüdür. Ustan da aynı şeyi söylemiş. Ve EVET, yakıtı bu kadar etkiler. Beyin hava yakıt karışımını, oksijen sensöründen gelen bilgilere göre ayarlar ve araban zengindeyse sebebi oksijen sensörüdür. Oksijen sensörü illa arıza lambası yakacak diye birşey de yoktur bu arada. :)
Bnce iat , o2 , map bu sensorleri bi elden gecir
Sonun kesin anlamda cozulur
Sonucu ogrenmen icinde bir wideband takmani oneririm
Ayrıca asıl MAP sensörü bozulsa arıza ışığı yakar ya da araba kendini güvenli(safe) moda sokar diye biliyorum ben ama bu konuda yanılıyor olabilirim.
İlk işin yeni bir o2 sensör almak olsun bence, hem ZATEN değişmesi gereken bir parça hem de aralarında en ucuzu bu.
ilk ngk buji kablolarından başlıcam sonra oksijen sensörü gaz kelebeği ayarı hepsini yaptırcam geçmesse deliririm :D
başımıza bi eg kasa si da gelmişti.. devir 1000 - 1500 arası sürekli gidip gidip geliyodu... araç yürürken sıkıntı yaşıyomusun tekleme vs .. bizde hiç sorun yapmıyordu tüm parçaları söktük değiştirdik aynen devam etti. en sonunda emmenin ya da gaz kelebeğinin ordan hava aldığını farkettik bastık içine silikonu düzeldi :D emmenin ordaki hortumları vs. bi kontrol et ya da ettir istersen sensörlerle uğraşmaya başlamadan önce.. benim vtec knock hatası verirken arıza da yakıyodu ve devirde bu şekilde bi saçmalık olmuyodu..
map sensörü arızalandığında alıp verme yapar, onun dışında rölanti valfını sök, kontağı açıp kapa ve bu esnada valfın ileri geri hareket edip etmediğine bak. etmiyorsa arızalıdır. Rölanti olayının Oksijen sensöründen kaynaklandığını pek düşünmüyorum, fazla yakması ondan kaynaklı olabilir.
Bende de aynı sorun olmustu aynen arada bı arıza ısıgı yakıyordu bızım Antalyada Duman oto dıye bıyer wardı o ayar yaptı makınaya bagladı map sensorunu cıkar ıcınde orıng yanı kucucuk bı lastık olması gerekıo oradan hava alıyor o yuzden yapıyor onu :) ben gaz kelebegını bıle komple almsıtım mınıcık seydenmıs :) gerıı ıade ettım tabı kelebegı
bıraktım aracı terraki servise boğaz kelebeği temizliği bujiiler değişcek avans centil vs ayarları yapılcak geçmesse en son rolanti motoru alıncak böyle denildi
Eger ARac 0 rpm ıle 1 rpmarasında gıdıp gelıyorsa arada bir de arıza ısıgı yakıyorsa benımkının aynısını yasıyorsun ve bu dedıklerını yapman sana sadece para sarfıyatı bosuna yaparsın bn hepsını denedım