2000model clio rs imde gaz kelebegini buyutmek nası bi sonuc dogurur?
2000model clio rs imde gaz kelebegini buyutmek nası bi sonuc dogurur?
nuri sadece gaz kelebegimi ?
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
baska ne degismeli kanka.arkadasar aracı draglara hzırlıyom yardım lazım
bence emme-headres chip var sanırsam aracında bide kısa bulabilirsen draglarda rahat derece yaparsın
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ok abi o.172lik ile 182lik arasında gaz kelebegi farkı var iste nası gaz kelebeginden guc alabilirim?
chief kadir yeterınce yardımcı olur bu konuda
sanmıorum gaz kelebeğinin pek guc vereceğini.. güzel bi ıntake yada kutu ıcı fıltre, colombo 286 280, çiple olcağı kadar olur ztn.. bide iyi bı kısa lazım drag için![]()
abi oonların hepsi ok iste daha fazla guc nasıl alırız diye cebellşiyomkızan arkadaslarda oluyo ama
![]()
valla clio rs inkini alıncaya 2.el 106gti alırsıncok pahalı.yoksa en iyi çözüm o canım
vallabence daha cok verir ama alper abi daha iyi bilir.emme manifoltunu mu buyutsem
drag ıcın 182 manıfoldu yerıne daha buyuk caplı 4-1 manıfold yapmaya bak 182 manıfoldu 4-2-1 dır.
4-1 ust devırlerı ıyılestırır
4-2-1 altları
Iskender usta ıle konus. Kadır ve benım de nıyetımız var. Buyuk caplı 4-1 yaptırmaya.
Throttle 10 lıra hıc ugrasma. Illa paran varsa kılıtlı dıferansıyel + egzantrık + yazılımla cok rahat ıslem bıter.
ee abi orjinal 4-1 capı ne?ben ne yaptırayım?saygılar abi
sadece drag için hazırlanıyorum dıyosan;
derecelı+headers+debrıyaj+port polish+pompa,regulator vs.+chıp
kısa sanzuman yapmak yerıne on fren dısklerını 13" jant gırecek kadar kucultursun hem vıtes oranların kısalır hemde slick takabılırsın.
port polish emme manifoltunun genisletimesi de mi
yok deıl, emme egsoz portlarının buyutulmesı.. opellerde fılan guzel faydası oluyo ama rste bilmıyorum ne kadar faydalı..
drag için olabilcek en kısa dişlilerden biri seçilmeli![]()
yapıoz bakalım sonuc guzel olcak insallah![]()
cok elme rs gaz kelebeğini reno servisinde calışırken gaz kelebek sorunu cok yaşadık bide uydurma bişey yaparsan verim alamasın ve sürekli problem yaşarsın rölanti bozulur bence
Anladim tesekkurler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)