Yahu dragger body kiti gördünmüde konuşuosun:D o kadar pahalıysa cidden gerek yok,draggerın dediği gibi devam :)
Printable View
Yahu dragger body kiti gördünmüde konuşuosun:D o kadar pahalıysa cidden gerek yok,draggerın dediği gibi devam :)
ehemmm konu Toyota :)
aracın ön tamponu çok güzel 1-2 ekleme ile çok daha güzel hale gelebilir. auris için bnm çizdiğim bi arka tampon var çok sade ve güzel bunu sana gösterebilirim.
haricinde TTE ye okadar para vermek son derece gereksiz. bu araca en az 18" jant. dizel oldığu için torku yüksek çekişte sorun yaşamazsın.
far ve sis xenon kombinasyonu.
motora kesinlikle müdahele etme çok hassas sensörleri var. pekte güç artışı alamayacaksın o nedenle uğraşma. (chip takarsanda aracın gereğinden fazla yakıt tüketecek, dizelin mantığına aykırı)
http://www.trc-tuning.com/_products/...is_e15_05f.jpg
http://www.trc-tuning.com/_products/...is_e15_06f.jpg
http://www.trc-tuning.com/_products/...is_e15_02f.jpg
coilover jant... body kit e gerek yok...yere 10 cm düşük bi gör bakk nası görünüo :)
peki steam senın tavsiyelerin sadece gorunus olarak mod anladıım kadarıyla ben xenonla baslamayı dusunorum..ondan sonra spoiler jant devam etmeyi dusunorum ama arabadanda ses gelemsini istorum eksozun olmadıgını soyluorlar dızele hava filtresi nsl peki???
hava filtresinide elleme bence :) jant + cam filmi + yay + xenon bunları yap ilk etap da bana göre...
takıcaksan kutu ici performans filtresi takmalısın...
Xenondan sonra yay ve jantla devam et bence zaten hoş duran bi araba Auris çokda kurcalayıp bozmaya gerek yok :)
saolsın cem abi:)
bu arada cem abi mart ortasında emsa elektronige gitcem xenonları takma zamanı geldide gecti bile:)
dizel araclarda acık hava filtresi kullanımı onerilmiyor, zaten ses de alamıyorsun. onun yerine suan kullandıgın kagıt filtreden daha cok hava gecirgen özellıkte olan kotton kutu ici filtreler var. bu tarz filtreler daha cok hava emiyor, sakin kullanımda bi nebze de olsa yakıt tassarufu da yapmıs oluyorsun. bende suan green kutu ici filtre var, gercekten cok tatmınkar. her 5.000km de bir temızletiyorum. kagıt filtre kullanırkende her 7.500km de bir yenisini alırdım...
cunku dizel araclar benzınlı araclara gore daha fazla hava cektigi icin filtre tanınmaz hale geliyor...
hmm benımkini bkaımdan bakıam temızlıyorlarda..kutu ici performans filtresinde ses alma sansım yokmu dızel olarak yani eksoz ses gelmıomus dızellerde..filtreden de gelmeme olasılıgı varmı benım acılen ses getirtmem lzm:)
Ses alman çok zor ne eksozdan ne filtreden alamazsın...
ses alma ihtimalın yok :)
filtre zaten kutu ici olunca ses cıkmaz, ekzos da zaten ***** dizellerde biseye benzemio...
bence aracın dıs gorunusunu yap, sonra mis gibi bin...
dizelde butür değişimleri tavsiye etmem. dediğim gibi aracın yaradılışına aykırı. egzostan ses alırsın ama hiç tatmin etmez seni ve apaçi işi bişey olur. o nedenle sade görüntüye önem ver ve bütçeni buraya kanalize et derim. filtre konusunda kullancağın açık tip (ki aracına uygun açık filtre bulamayacaksın ve sağlıklı çalışmayacak) yada kutu içi filtre ile elde edeceğin güç artışının sana aman aman bi getirisi olmayacak. benm aracıma kullandığım açık tip filtrenin de bana getirisi yok maksat ses almak farklı olmak. senin aracında ise böyle bir işlemde ne ses alacaksın nede kayda değer bir güç o yüzden gerek yok bu tür kaput altı işlemlere.
söylediklerim acı ama gerçek :D