arakdaşlar integrayı yürütenler cok ama aracımdan en iyi performansı almam için siz ne önerirsiniz Turbo dışında? vtec üst kapak ve beyini değiştirdiğimizde olay bitiyormu başka bir işlem olacakmı yaptıranlar yardımcı olabilirmi?
arakdaşlar integrayı yürütenler cok ama aracımdan en iyi performansı almam için siz ne önerirsiniz Turbo dışında? vtec üst kapak ve beyini değiştirdiğimizde olay bitiyormu başka bir işlem olacakmı yaptıranlar yardımcı olabilirmi?
kapakla bıtmıyor o iş , bı kere sıkıştırmayı yükselteceksın , şanzıman uzun vtec şanzıman takman şart ziira her vites attıgında vtec altı kalıyor orjınal şanzıman oranlarıyla, dist değişecek tesisat değişecek remap yapılacak , zaten vtec kapaga işlem yapılması gerekıyor b18e takman için , eger meslegin motor ustalıgı değilse elektrik tesisat işinden anlamıyosan cem abının dediği paralar bıle az görünüyor
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Vtec olayına hiç girişme eğer köşede 7000-8000TL ayırmadıysan işin yarım kalır yaptığın iştende zevk alamazsın,vtec kapak altmakla B18a2 vtec olmuyor Stlegal sana bu durumu çok daha iyi açıklar ...
hmm. anladım. birde hep bir agızdna şu olay var düz boru ve headersla bu araç vteclerle yürürmü? düz borunun ve headersin araca taş çatlasa 15 beygir katacagını düşünüyorum. ama muayene sorununu atlaktıktan sonra herşeyy daha güzel olacak?
valla hondadan hiç anlamam ama öle bi egsoz bi headersla yürüyecek olsaydı emin ol şuan +20 lerde idi teg lerin piyasası![]()
integralar saten güzel pirim yaptı. biz 1 yıl önce 7 bin liraya begenmemiştik. ama döndük baktık aldık. ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyim iyiki almışım. birde araç temizse tadından yenmez
2. vites 60 üç korna
non vtec de guc alman mumkun kardesim amac eger guc ise illa vtec actirmak istiyorsan vtec kapak koymalisin
Arabani komple b16 ya cevirsen motoruda biraz minciklayip takarsan istedigin durumlar o zaman gerceklesir fazlasiyla
zaten doğuştan hacimli bir arabaya neden b16 atmayı tavsiye ediyorsunuz ? ki bu ülkede motor swap başlı başına bir dert ..en mantıklısı integrada stock makina turbo yapmak .hem aynı paraya gelir hemde daha fazla güç tabi motorunuz iyi durumda ise..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
benim integraya 0 motor yaptırdım. 81.00 mm orj pistonları. 81.50 piston takıldı ve motoru kapattık. dc 4-1 headers, 51 lik düz boru, skunk2 megapower sonsusturucu ve hks mantar filtre var. stock vtı 4 boy kovalıyorum ve aracım otomatikFatih sünnetci iyi bilir benim aracın akibetini
vtec masraflı ama bütün işlerini harbi ustaya yaptırman lazım. en ufak bir pürüz sorun çıkarır ve tat aldırmaz. bunun içinde para lazım tabiki
burada işinin ehli epey insan var. o yüzden tam net cevaplar vereceklerdir. vermişlerde zaten
![]()
Madem kapak değiştirmek 7-8 bine mal oluyor neden b18c swap yapmıyorsunuz ki? zaten 10 bin lira civarı değil mi o motorlar?
amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok Stlegal Cem abi yi dinle. motoruna en kötü bi segman yatak düşük sıkıştırma conta alırsın bolt on turbolarsın dadından yinmez. Hatta Cem abinin yaptığı Haluk abi ye ait integra vardı videolarını bulup koyucam.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)