maşallah cidden sağlam diklitke. İmkanlarınız müsade ediyosa eğer en temiz çözümü Air ride :)
Printable View
maşallah cidden sağlam diklitke. İmkanlarınız müsade ediyosa eğer en temiz çözümü Air ride :)
Yönetici felan yokmu, apartmandan 1kaç komsu araclar girmiyor girerken sürtüyor vuruyoruz c art curt diye laf yapın biraz sıkıstırın mecbur bi şekil verir oraya o.
Sabuncu beli rampası gibi :)
çıkışı nasıl hallediceksin? kapının olduğu yerin çözümü basitte çıkış çok fena ahah
yukarıyı traşlaman lazım aşağıya rampa yapmadan önce :)
Arkadasım aracın o halını gorunce ıcım acıdı daha colıver takmadan dusun sen ya dısarıya park et yada hıc colıver takma derım zaten arkadaslar havuz problemı gıbı baslamıslar cozumlemeye :D
hadi tahta ile on tamponu kurtardın o bayır bildiğin füze rampası gibi göbekten askıda kalmayasın?
rampanın sonundakı yerı corsa d 5cm basıklıkla bı sıkıntı olmadan gecılıyor, sımdıde rocconun standart halı ıle olcucem orayı gecerken altta nekadar bosluk kalıyo dıklık sonunda azda olsa capraz cıkma ımkanımda olur , coılı maksımum sevıyede değilde ortalama bı sevıyede kullancam mecbur ...
Yukarı traşlanırsa en ufak bir yağmurda garaj kapalı yüzme havuzuna dönmez mi.
O garaj girişini yapan adam traktör girecek diye mi düşünmüş acaba
çok riskli :)
onu hangi mütahit yapmış arkadaş ya tövbe bismillah
imkanı yok yukarıda araç askıda kalır
sana gereken 4 element su,toprak,hava, tahta :D rampayı düzeltmek için .ne o zevkimden vaz geçerim nede arabamı otoparkım olduğu halde dışarı bırakırım
çok karamsarsınız arkadaşlar:)
sat kurtul ya :D (evi)
bu konuda garajı tercih edenlerdenim, ön lipler 1 parmak boşlukla giriyo garaja 3.5 luk yaylarla. Arabayı dışarda bırakmaktansa yüksek olsun önemli değil.
Vazgeç basma sevdasından aracın garajda güvenli şekilde dursun:)
hem garaj hem basıklık ne yapıp edip bu 2 sinin olması gerek :D :D
Bugun olcum yaptim arkadaslar tepedeki nokta ile ilgili aracin altindaki cikinti yerlerine 5cm boyutunta parcalar yapistirdim surtme yok gibi bu durumda kafayi 5-5.5 arkayi 4.5-5cm civarlarinda basabilirim ... Dip basik yaptigim aylardada garaja girmem diye dusunuyorum .... Izgaralarin oldugu yeride tahtadan rampa yaparak cozucem, sizce ikinci elde kw v2 sertlik yumusaklik ayarlimi yoksa eibach standart olanmi ikinci elinde maasallahi var fiyat konusunda 1800-2000 civarlarinda ?
çok fena arada kalınmış bi durum rocco nun standart hali suvlara taş çıkartır
otoparka'ın mazgal kısmı belki tahta ile halledilir uzun bi takozla sadece hergün çıkıp girerken uğraşman lazım
çimento dökseniz bile ben rocconun burnunun kurtulcağını sanmam yüksekliği geriden vermek lazım çok dik çünkü 10 cm ile kurtulmaz ordan
asıl sorun tepe noktası çok sakat duruyor yakınlarda otopark yokmu ? :D
Airrider çözüm olabilir mi ?
çok zor senın ısın hocam anca oraya bır duzenleme yapman lazım