-
evveliyatında yapılan işlemler buymus
anakolyatak-gergı rulmanı-wkayışı-segman-sılındır kapak contası-subap lastıgı-yagpompası-kulbutor kapakcontası-kartel contası-krank-prızdırek bılyası-sanzuman yagı-yagmusuru-sanzuman kulagı-krank keçesi-kol ıcı-honlama-blokyuzey-anakep taslama-anayatak sıboplar temızlenıp lastık degısmıs bujı ve bujı kabloları sılceklerı - su atma motorunu-kaporta boyaya 2400 lıra vermısım- 18.08.2011de on frendısklerını ve 4 balatayı degıstırmısım denge kolu travers takozları ve rot koruklerını degıstırmısım-14.10.2011 devırdaım bozulmadı ama motorda bı ses vardı tırtırtır dıye devırdaımı degıstırdım ust kapak contası yag kacırıodu onu degıstırdım gaz fılıtresını degıstrıdım (171.000) antıfrız -13.02.2012 v kayışı dıreksyon pompası kayısı manıfolt contası-25.05.2012 arka balatalar fren merkezı hortumu-salıncak fısegı-aku-lpg kazanı ve borularını muayene ıcın degıstırdım ıllakı unutuklarımda vardır jant taktım camlarda ruzgarlık varcam cıtalarını elımden geldıgınce karbon kapladım aklıma gelen bunlar acılıyetı olmayıp eksıklerıde son susturucu lpg enjektoru 20 lıraymıs sag on kapı ıc acma kolu 15 lıra