vida ve çıtçıtla takılmış herşeyi sökişte :D
Printable View
vida ve çıtçıtla takılmış herşeyi sökişte :D
Stepne olabilir, kapı döşemeleri ayrıntı tabii ama fark edermi clio'da bilmiyorum
kapı içleri,klima,koltuklar ve koltuk rayları ;),stepne ve iç döşeme saca kadar in bence ;) teker davlumbazları olabilir ama arabaya cadede hiç binmiceksen ;) jantları mutlaka hafif bi markayla değiştirmelisin bence ;) aküyü küçültebilirsin belki..
Önceliikle Başarılar Dilerim.:)
Sen Bu Araca Ne Yönden Bakıcaksın O Önemli Sadece Draglardamı Kullanıcaksın Yoksa Günlükdemi Biniceksin?
Sadece Draglarda Kullanıcaksan "Miniks"lerin Dedikleri Çok Doğru Araçda Direksiyon Elfreni Vites Ve Kendine Koltuk Yapıcaksın Bu Sana Baya Faydalı Olur.
Eğer Hem Drag Hem Günlük Hayatta Kullanıyım Diyosan Arka Koltukların,Döşemeler(Tavan-Taban vs) Kartel Muhafazası Varsa(sonradan takılan) O Sökülmeli Müzik Sistem(varsa) Herşeyi Sökülmeli,Ön İki Koltuk Son Derece Hafif Spor Koltuklar Kullanılmalı,Stepne,Kriko Bence Son Derece Gereksiz Böyle Bir Otomobilde:) Airbagli Direksiyonun Varsa Spor Direksiyon Yapabilirsin...Aklıma Bunlar Geldi Umarım Yardımcı Olurum..:)
yanlismi dusunuyorum bilmiyorum ama klimayi soktugunuzde sirf klima kayisini cikardiginiz icin bile motor kaybettigi bir miktar beygiri geri kazanir. bu durumda hafif kasnaklar hafif volan gibi motor uygulamalari daha etkili hafifletme yolu olabilr
Klima sisteminin komple sökülmesi yaklaşık olarak kaç kg eder ?
radtatorle bırlıkte 20kg fln eder heralde dıye dusuuyorum