arkdslar oncelıkle herkese merhaba şu ankı aracım saxo vts ve arabamda fan sıkıntısı var arabam fan acmıyor musurden deıl galıba soktum yıne calısmadı sorun ne olabılır hararet tavan yapıyor!yardımlarınızı beklıyorum
arkdslar oncelıkle herkese merhaba şu ankı aracım saxo vts ve arabamda fan sıkıntısı var arabam fan acmıyor musurden deıl galıba soktum yıne calısmadı sorun ne olabılır hararet tavan yapıyor!yardımlarınızı beklıyorum
Ac 106 gti
En Saxo VTS
Enp typR
Dey s2k
fan motoru calısıo dırek bagladım musur deıl sıgorta kutusnda kı role sıgorta alayı deıstı![]()
Ac 106 gti
En Saxo VTS
Enp typR
Dey s2k
pervanelerin ortasında role olması lazım yanlış hatırlamıosam bendede temassızlık yapıyodu.bi elektrikciye gitme imkanın yok mu?
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
su an elektrıkcıdeyım arkdslar en ıyısı baska bıyere gıtmek sanırım![]()
Ac 106 gti
En Saxo VTS
Enp typR
Dey s2k
Bnimde başıma geldi sigorta kutusundaki roleyi iyice kontrol ettirmekte fayda var. Tam oturmasına rağmen sıkıntı yaratabiliyo. Benimki roleye bastırınca düzeliyodu altta bi sıkıntı vardı.
evet sorun cozulmustur yardımcı olan herkeze cok teskkurler sıgorta kutusundan musure gıden kablo erımıs![]()
Ac 106 gti
En Saxo VTS
Enp typR
Dey s2k
Fanın beyni var ona baktırın benim 306 da sürekli çalışıyodu fan beyin dediler beyin aldık taktık düzelmedi eskisini taktık düzeldiyani sen bi beyne baktır
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)