yetkili bmw servisi öenerebileceginiz ustalar var mı telefon nuamrası e90 320 miz var bı sorun var halledemıyoruz telefon ve yer bilgileri hakkında bilgi istiyorumm yardımcı oalcak arkadaslara şimdiden tskler![]()
yetkili bmw servisi öenerebileceginiz ustalar var mı telefon nuamrası e90 320 miz var bı sorun var halledemıyoruz telefon ve yer bilgileri hakkında bilgi istiyorumm yardımcı oalcak arkadaslara şimdiden tskler![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bakalım bende ankara dıyorum ama ankaralı arkadaslar yardım edeceklermı ..
mersinide düşünecek olursan egemen otomotiv var sabri usta BMW'de uzmandır...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
yetkili olması şart değilse şimşek bmw nejdet usta, meba bmw servisi metin usta da çözer. ankarada ikiside
ankarada recep usta var zor işlerin adamı rover ustasıdır roverciler arasında işciligi en saglam ustadır bmw yede bakıyor..tecrübeyle sabittir...tel numarası yazmak serbestmi burda bilmiyorum yoksa özeldenmi atacagım
Siklardan kayseriyi direk ele![]()
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
kimseyi kötülemek istemem ama geçenlerde ben bi sıkıntı için ankaraya gittim.. 4 gün boyunca usta usta gezdim.. usta ismi vermeyeceğim yalnız şu yukarda sayılan bi çok servis ve usta ile muhatap oldum.. hepsi ile deil dikkat... hiçbiri derdime derman olamadı.. en sonunda şaşmazda bi elektrikçi serkan usta var.. 4 gün en az 5 servisin bulamadığı sıkıntımı tam yarım saatte buldu.. isim vermiyorum ama ilgilenen olursa pm den hangi usta ne dedi arabaya ne yaptı özelden paylaşabilirim...
kendi üstüme alındım şimditabi doğru olabilir bilmiorum hiç bmw arabam olmadı o yüzden tamire gitmedim o ustaya o yüzden çevremdekilerin söledikleri bunlar
yok kimse üstüne alınmasınanlatmaya çalıştığım şey şu.. iyi usta dediğimiz adam arıza tespite bağlayıp orda gözüken arızanın gerekli parçasını değiştiren usta yada komple motoru baştan sona toplayan usta değil malesef.. bunu her usta az çok yapıyo...
bana göre iyi usta hayalet sorunları geçmişteki deneyimlerine dayanarak çok kurcalamadan bulabilen ustadır.. inanmazsınız belki ama bu araba eski şimdi parçaları bizde yok sen bulup getirirsen biz dener buluruz arızayı diyen usta vardı bana.. ben o parçaları bulduktan sonra yerine söküp takıp deneyebiliyorum ustaya gerek yokyada ya araba fena da gitmiyo iyi böyle iyi sen böyle devam et fazla kurcalama diyenler vs... ben çekişinden memnun değildim de arabanın
![]()
siz taa kalkıyosunuz kayseriden benim bi derdim var böyle böyle die adama gidiyosunuz sonra insan soruyo içinden Lan ben o kadar yolu bunları duymak için mi geldim die...
tam 4 gün usta usta gezdim sorunum yarım saatte çözüldü.. sorunu merak edenler olabilir: motor ısı sensörü 25 TL..sonra araba canavar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)