forumda bir sürü örnegi var.bir bakının bence.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
dış kısım dedıgımız azıcık bascaz far jant kırmızı logolar spoiler olur motor performansı olarak dıyorum bu araclar 120 hp soch vtec d16 değilmi ne alırız bu araçtan atmosferık 160 lara cıkabılır mıyız kucuk dokunmalarla ?
alttakı fotograf dıs kısma ornek![]()
filtre , headers , düzboru , egzoz, ies emme , beyin . hepsi 20 25 anca verir
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Atmosferiğin tadı başka ama turbolamak da biraz maliyetli.
Nerden bakarsan bak temiz bir şey olsun istiyorsan bolt on dediğimiz kapak açmadan 0.4 - 0.5 barda 150 Civarı rahat olur diye düşünüyorum.
Maliyeti de 6-7 Milyarı bulur hatta geçer de. Ben sadece ön bilgi olsun diye söylüyorum.
Bunu tecrübe edenlerden maliyeti ve kazanılan güç hakkında daha sağlıklı bilgi alabilirsin.
arkadaşlar gerekli şeyleri yazmış bende aynıları olarak atmosferik olarak doldurulur diğcektım,ayrıcada dışınada bakılıp yapılınca çok tatlı duran vtec 2 ler oluyor
fitenkiki nin atmosferikte en güzel setupı;
headers, ies eme manifoldu (takmak için işlem gerektirir), güzel bir CAI, düz boru+egzoz, d17 ecu (7200 rpm), dereceli, önlere teneke jant/yarı slick lastik, güzelde bir ayar tamamdır, keyif verir.
ya da haram beygir üfleyin gitsin![]()
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
vtec2 120 hp değil 110.
#KGdetanirlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)