User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 30bin tl araç önerisi

JusticeForAll
    Misafir

30bin tl araç önerisi

Arkadaşlar komşumuza 30bin tlye kadar araç bakıyoruz araç 4 kapı olacak çünkü ailesi kalabalık in bin zor olur tek kapı. sedan , hb az yakacak dizel/tüplü fikirlerinizi bekliyoruz suan ki arabası civic 1.4 is

JusticeForAll
    Misafir
    hiç birinizin bi fikri yok mu arkadaşlar ?

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben önereyim o zaman Mk 2.5 Focus 109luk tdci. Mümkünse Ghia olsun. Sedanda olur Hatchbackte orası zevke kalmış. Hondadan sonra belki biraz daha kalas gelebilir. ama 1.4is e göre çok daha seri ve rahat gelecektir.

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben önereyim o zaman Mk 2.5 Focus 109luk tdci. Mümkünse Ghia olsun. Sedanda olur Hatchbackte orası zevke kalmış. Hondadan sonra belki biraz daha kalas gelebilir. ama 1.4is e göre çok daha seri ve rahat gelecektir.
    oda aklımıza gelmedi değil. 1.6 a3ler için ne düşünüyosunuz 2004 model ve üstü bazıları motor çok ölü demiş bide e46 3.16lar hakkındada pek iyi bilgi alamadık pişman olursun sadece görüntü olur çok yakar vs şeyler diyolar . bi kaç konu okudum tanus , şahin , doğan vs araçlar geçiyor yazmışlar 3.16lar için kasayı çekmiyormuş motor 3.20de çok yakar 3.18de kafamızda leon falanda var. kafamız çok karıştı açıkcası piyasada çok araba var

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 uzak durun başka bişi istemem Alet yakmıyor, sevişiyor benzinle.

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oda aklımıza gelmedi değil. 1.6 a3ler için ne düşünüyosunuz 2004 model ve üstü bazıları motor çok ölü demiş bide e46 3.16lar hakkındada pek iyi bilgi alamadık pişman olursun sadece görüntü olur çok yakar vs şeyler diyolar . bi kaç konu okudum tanus , şahin , doğan vs araçlar geçiyor yazmışlar 3.16lar için kasayı çekmiyormuş motor 3.20de çok yakar 3.18de kafamızda leon falanda var. kafamız çok karıştı açıkcası piyasada çok araba var
    Yok yok 1.6 grubunda alınacak son 2 araba 1.6 a3le 316i'dir. Benzinin canına okuyacak ikiside ve açıkcası biraz performansta beklerdim ben olsam. Sonuçta bu iki araçta halk arasında eşşek diye tabir ediliyor. Temiz bakımlı bir 320i tüpte can yakmaz ama masrafsız temizi bulunmuyor. Sizin yerinizde olsam yüksek modelli dizel bişeyler bakardım. Leonda tsi olursa benzin tüketimi fazla yol yapan birini yorar. Dizelide o rakamlara bulunmuyor malesef. Ben dizel 3 araba tavsiye edeyim 1)Focus TDCi, 2)Jetta TDI, 3) Bulunabilirse son kasa Bravo Mujtijet.

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A3 uzak durun başka bişi istemem Alet yakmıyor, sevişiyor benzinle.
    anladım teşekkürler

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok 1.6 grubunda alınacak son 2 araba 1.6 a3le 316i'dir. Benzinin canına okuyacak ikiside ve açıkcası biraz performansta beklerdim ben olsam. Sonuçta bu iki araçta halk arasında eşşek diye tabir ediliyor. Temiz bakımlı bir 320i tüpte can yakmaz ama masrafsız temizi bulunmuyor. Sizin yerinizde olsam yüksek modelli dizel bişeyler bakardım. Leonda tsi olursa benzin tüketimi fazla yol yapan birini yorar. Dizelide o rakamlara bulunmuyor malesef. Ben dizel 3 araba tavsiye edeyim 1)Focus TDCi, 2)Jetta TDI, 3) Bulunabilirse son kasa Bravo Mujtijet.
    anladım teşekkür ediyorum. bravo 1.6 120 bg olanı amcamda var çok konforlu + donanımlı bi araç. bravolara yönelebiliriz

d16y4
    Misafir
    kia pro ceed + focus tdci yada benzinli + opel vectra c + opel astra +honda civic + hyundai era + falan filan 2010 focus 115 ps olanı var bende lpg ile kullanıyorum şu an 50k kmde sıkıntım yok benzin 35 krş lpg 21-22 krş çok memnunum

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel fiat linea verelim 2010 70000km de 1,6multijet
    az yakıyor masrafı yok yeni araba .tam aile arabası kıvamında

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de focus tdci 109hp ya da civic sedan+lpg iyidir, başka araçlara yönlenmeye gerenk yok, piyasası her zaman olan ve sorunsuz araçtır ikiside, tercih size kalmış...
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kia pro ceed + focus tdci yada benzinli + opel vectra c + opel astra +honda civic + hyundai era + falan filan 2010 focus 115 ps olanı var bende lpg ile kullanıyorum şu an 50k kmde sıkıntım yok benzin 35 krş lpg 21-22 krş çok memnunum
    focus 2 ye para yetiyor focus 3ler 32 33 o fiyatlarda hep bizdede max bütçe 30. kiaya baktık tek kapı oldugundan dolayı. vectra c lere bakıyoruz veya vtec2 lere

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence de focus tdci 109hp ya da civic sedan+lpg iyidir, başka araçlara yönlenmeye gerenk yok, piyasası her zaman olan ve sorunsuz araçtır ikiside, tercih size kalmış...
    focuslar kafamızda bide şimdi vectra c ve vtec 2 var.

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel fiat linea verelim 2010 70000km de 1,6multijet
    az yakıyor masrafı yok yeni araba .tam aile arabası kıvamında
    linealar hoş gelmiyor gözümüze yoksa güzel araç tanıdıklarımızda binenlar var teşekkür ederiz

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auris megane 2 sedan düşünürmüsünüz ?
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    auris megane 2 sedan düşünürmüsünüz ?
    aurise paramız yeterse olabilir gırdım baktımda 30dan asagı yok gibiydii detaylı bakmadım gerçi bi kurcalayayım teşekkürler

edit : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97089158/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97326212/detay

şunlar için ne dersiniz 30dan aşağı bunlar var aurislerde bitane var oda kazalı

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo 6r 1.2 trend 29,900

edit:sıfır araç

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polo 6r 1.2 trend 29,900

edit:sıfır araç
    ailelerı kalabalık polo küçük kalabilir bide 1.2 motor 5 kısı ve yükle biniyolar o araba gitmez genede teşekkür ederiz

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auris gri renk 47.000 kmde 29 bin lira 1 parça boyalı 2007 model aklınıza yatarsa görüşelim
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)