abi borulardan karbüratöre kadar değişmesi gerekiyormuş yani bu masrafı yaptıktan sonra depoyuda değiştiririm 900-1000 lira gibi bir şey çıkıyor toplam.
Printable View
Burak sabrına hayranım kardeşim.
Bu genç yaşında bu ekmeği yenmiş arabayı hayata döndürmeye çalışıyorsun ya..
Allah kolaylık versin... Allah bol kazanç versin sana.
Benzin deposu kaynak yapılırken bi sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum,sonuçta metal parça 1 kere kaynaklancak biticek
Taşdemirler'in yanı değil. Onlara sorarsın. Aynı sokakta bahsettiğim yer.
Aklına takılan şeyleri de sorabilirsin. Bu benzin tankı ile ilgili mesela.
biz tofaşta pet şişeyle yürütüyoduk arabayı :D
Aracin benzinle calismamasi buyuk risk. Gaz bittigi zaman nolcak ???
deponun içine hala pis su benzin karışımı var depoyu matkap ile delsem suyu tahliye etsem deliğide silikonla kapatsam olurmu ??
Sen dediğim yere gidip konuştun mu ?
Sakin delme depoyu, tamir olabilicek bi durum olursa ilerde urasirsin bosuna! Ayrica silikon tutmaz sanirim sonucta benzin bu atabilir silikonu ne olur ne olmaz yani;)
yok abi depo içinde gideyimmi oraya uğraşırlarmı ?söksün versin elime yeter.ben temizlerim :)
bu saatten sonra benzin koymayı düşünmüyorum zaten hiç değilse ağırlık yapmasın koku yapmasın daha fazla çürüme yapmasın diye uğraşacağım. :)
yok hocam şu halde açsam arabanın içi yine leş gibi kokacak halen daha kokuyor iç dış yıkattılar koku geçmedi.yine açamam :) sökülebiliyor ama boş yere söktürmeyim karbüratör dahil değişecek benzin işi şu an yaş.dediğim gibi daha fazla zarar vermesin diye uğraşıyorum