User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: yağ basınç saati

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yağ basınç saati

beyler 2.0 16v temprama yağ basınç saati taktırmak istiyorum nerede taktırabilirim semt anadolu yakası olmadığı sürece pek sıkıntı olmaz ve şu 30-35 TL lik saatlerden almayı düşünüyorum herhangi bi problem yaşarmıyım.........
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler 2.0 16v temprama yağ basınç saati taktırmak istiyorum nerede taktırabilirim semt anadolu yakası olmadığı sürece pek sıkıntı olmaz ve şu 30-35 TL lik saatlerden almayı düşünüyorum herhangi bi problem yaşarmıyım.........
    yağ basınç uyarısı veren müşirin bulunduğu yere bir aparat yapılarak müşiri taktırabilirsin. Yeni aldığın göstergenin müşirinin diş ölçüsüne göre uygun bir aparat yapılacak, aynı yere hem uyarı ışığı müşiri (arabanda mevcut olan) hemde yağ basınç göstergesinin müşiri (yeni aldığın)

Her hangi bir oto sanayi de basit bir torna dükkanı ve elektrikçi ikilisi işini görecektir.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağ basınç uyarısı veren müşirin bulunduğu yere bir aparat yapılarak müşiri taktırabilirsin. Yeni aldığın göstergenin müşirinin diş ölçüsüne göre uygun bir aparat yapılacak, aynı yere hem uyarı ışığı müşiri (arabanda mevcut olan) hemde yağ basınç göstergesinin müşiri (yeni aldığın)

Her hangi bir oto sanayi de basit bir torna dükkanı ve elektrikçi ikilisi işini görecektir.
    eyvallah abi,ama nasıl diyeyim bi tanıdık olursa işini bilen benim için daha iyi olur şimdi giderim bi ustaya kasap çıkar herşeyi b** eder sonra uğraşıp dururum....
    tabi ya ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)