ya bende tam tersi tipini çok beğeniyorum birde malzeme gerçekten kaliteli göğüs falan...97 model ecotec aldım...yalnız sanki ani birşey yapsam taklayı atacakmışım gibi geliyor iyice yere oturtmadan pek gaza basmamak lazım...:D
Printable View
o motorla hıc ugrasma c20xe yap en temızı
Bende 1.4 sport corsa b var,Mantzel,powerbox,7300 chip,filtre ve son susturucu yaptık.Yurtdısından ön arka komple coil seti alıp taktık.Suan aracım yüksek fakat kafa ve arka dip basıkken virajlarda bildiğiniz karting arabasından bir farkı kalmıyor.130 140 km h ile çok sağlam virajlara yan yan giriyor.:)1.4 te bile aracın yürüyüşü aşırı değişiyorsa Gsi da neler yapar kim bilir :) Şuana kadar gsi hiç kullanmadım bence en başta mantzel ve chip yaptırın :)
1.0 cc corsa b city kullandim senelerce bizde eseklik etti garibim, 400k km ustune ciktik hatta kapak acilmadan:) arac cok sevimli ve malzeme kalitesi hakaten dediginiz gibi iyidir, lakin virajlardan korkmaya gerek yok, hafif savrulur ama yeri kolay kolay birakmaz corsalar:) uzun sure kullandim cok uzun yol ve sehir icinde kmler yaptim, fabrika cikis haliyle hic oynama yapmadan;) o yuzden okadar korkmaniza gerek yok ama sinirlari zormalaninda anlami yok degilmi:D neyse gule gule kullanin kazasiz belasiz, modlamadan bide modlayip resimlerini paylasirsiniz artik ufakligin:)