mazda ruhun gıdası
Printable View
mazda ruhun gıdası
Merhaba arkadaslar
Bu cumartesi yani 16 martta ufak bir mangal partisi yapacagiz bir arkadasin yazliginda. Genellikle mazdaci arkadaslar olacak. TT dende gelenlerimiz var. Genel bir duyuru yapmadik. Gelmek isteyenler bana ulasabilir. Erkek partisi olacak :)
Yer silivri ama bir cogumuz arabalara dahil olup yakiti iviri ziviri paylasiyoruz. Hem daha samimi hem ekonomik olacak. İzmir kocaeli yalova gibi yerlerdende gelecekler var...
Buyuk ihtimalle mps turbo3 supercharged mx5 yeni6 ve cx5 gibi araclarda olacak... bilguniz olsun...
öncelikler slm lar serkan ben fırsat buldukca aranızdayim.aslında mazda hakkında konusulcak o kdr cok sey varki bu başlık iyi olmus.aslında marka ayrimim yoktur ama mazdacılarıda böyle aktiviteler düzenlerken görmek çok hosuma gitti belirtmeden edemedim.herkeze iyi forumlar.
Abi yağmura rağmen mangal olacak mı?
Kararlımısınız hala :)
Oldu bile... Kapalı bir mekan seçildi göle nazır... çokta iyi geçmiş... zira ben 3 gündür bir enfeksiyon yüzünden yatağa bağlı sürdürüyorum hayatımı...
kar yağdı bugün bizim burda heralde sucuk şarap yaptınız diye düşündüm :)
BK Mazdaspeed 3 & WRX & Lancer Ralliart karşılaştırması arkadaşlar..
Sonuç yine ortada yine net! :)
Street Fight: WRX v Lancer Ralliart v Mazdaspeed 3 - YouTube
bir mazdaci degilim, simdiye kadar hic mazdam olmadi ama ortamdaki en yakin dostlarim mazdacidir semavi de bunlarin basinda gelir :)
guzel aletler birkere sahip olunca vazgecmiyor insanlar.
yakinda bende bir practica almayi dusunuyorum hayirlisi bakalim.
Merhaba arkadaşlar,
31 Mart Pazar saat 11:00 gibi Riva da Mazda buluşması yapıyoruz inşallah kısmetse :)
Katılmak isteyen var mıdır?
Sevgiler
Gün 14 Nisan olarak kesinleşmiştir arkadaşlar.