bir s3 yazısı vardı oda size aitti sanırsam öyle güzel yazmıştınızki o yazıyı okuyunca ulan keşke bi s3 üm olsa diyordum.Şimdi bi ara afalladım ulan keşke bir gti 'ım olsa dedim kendime geldim.olum yokmu zaten dedim :D Elinize sağlık
Printable View
bir s3 yazısı vardı oda size aitti sanırsam öyle güzel yazmıştınızki o yazıyı okuyunca ulan keşke bi s3 üm olsa diyordum.Şimdi bi ara afalladım ulan keşke bir gti 'ım olsa dedim kendime geldim.olum yokmu zaten dedim :D Elinize sağlık
Yazınız gayet akıcı ve güzeldi kaleminize sağlık. Polo hakkında merak ettiğim birşey var. Polo Gtiların aşırı yağ yaktığı mevzusu vardı bir aralar. Hala devam ediyor mu o durum acaba?
Gti ruhunu bu güzel yazınla bizimle paylaştığın için teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler Utku.
düşündüklerimin yazıya dökülmüş Hali :)
çok keyifli yazıyosun eline sağlık. dün ben de yazılarını şöyle bi okudum, s3 yazından sonra kendimi sahibindende buldum :D senin eski araba ne durumda kimde nerde, 30 a verirler mi? :)
bi de bunun devamı ne zaman gelecek? - ukku'nun blog sayfası :): Salıncak ve Motor Kulağı Modifiyesi
Eline sağlık çok güzel yazmışsın ;)
Eline sağlık, yeni okuyabilme fırsatım oldu :)
Yalnız ilişki yeni başladıgı için olsa gerek biraz daha materyalist daha az duygulu bir yazı olmuş bu sefer :)
Ama bu bir eleştiri degil tabiki, gayet net yazılmış. Tebrik ederim
Okudum da bir türlü buraya yazamadım.Eline yüreğine sağlık utku çok güzel yazmışsın gene =)
Çok güzel mesajlar ve mailler aldım. Çok teşekkürler.
Kim demiş milletimiz okumayı sevmiyor diye.. Önemli olan ilgini çeken konu olması.. Öyle olduğu sürece herkes güzel güzel okuyor :)
Audi S3 hakkındaki yazınız gibi Polo GTI yazınız da çok güzel, okunası ve bir o kadar da faydalı olmuş. Emeğinize sağlık...
Çok açıklayıcı olmuş eline sağlık :)
Bir blog da hala bitiremediğim makina fakültesi için mi yazsam acaba..
Puanlar düşer büyük ihtimalle :D