ben hep tam sentetik ve dpf li araçlara uygun yağ kullandım sende öyle yap
Printable View
mobil 5-30 kullandım kanka ön fren balataları ses yapıyodu söktüm hala sıfır gibi ama sertleşmiş sanırım kullanılmadığından onuda orj değiştirdim şimdi sıkıntı yok :)
kanka bildiğin baskım kaçırıyo balata yani volantda problem yok ama ses yapmıyo gerçi açınca bi bakmak lazım işte bakarsın volantta değişmesi lazım sen bana ayrı ayrı fiyat alırsan sevinirim baskı seti + volant :icon_tup:
TL corsada göründüğü kadar temiz değilmiymiş :)
Yaptıgınız yorumlara biraz daha dikkat edin bence. Madem buraya birşey yazıyorsunuz. Biraz düşünüp taşınıp yazın. 2008 model kırmızı cam tavan kazasız boyasız degişensiz. Nokta kusursuz bir araçtan bahsediyorsunuz ben aldıgımda araba daha 8.000 kmde degildi . Sizin temiz anlayışınız nedir ? Baskı degişen araba pert mi ? Sizin aracınız kaç binde ilk sahibimisiniz merak ettim boyasız mı ?
Yatan aracın baskı bitirmesinide ilk defa duyuyorum :confused:
Baskı balata kullanmaya bağlıdır.Eski leonum aldığımdan beri ufak ufak kaçırıyordu 18 jantlarla 15.000km yaptım 140.000km'de sattım.
1 ton yükle gezen transitimiz var 60.000km'de değiştirdik.
Pertliği temizliği onunla anlaşılmaz o ayrı bir mesele.
gençler tl nin ilk sahibi benim 2008 temmuz da sıfır aldım 2013 mart ayında haruna satana kadar 8000 km bile yapmadım açıp bakmadan bilinmez ama muhtemelen debriyaj balatası zamanla özelliğini yitirdi tıpkı fren balatalarının olduğu gibi temizlik açısından da şöyle söyleyeyim sadece içi dışı değil davlumbaz ve arabanın altı bile sıfırdan farksız tertemizdi verirken
Benim arabam en temiz muhabbetleri bana biraz saçma geliyor herkesin arabası kendine göre temizdir her seferinde vurgulamak neden?
Benim kendi fikrim piyasa amaçlı kimse yanlış anlamasın
edit: duran arabanın baskısının bittiğini bende ilk defa duyuyorum
ben benim arabam en temizi demedim banada baskının değişmesi garip geldi ama bu illa bir sorun olcağı anlamına gelmio zaten araçta sizin için kucuk bişeydir ama değiştirmissinizdir bende bunu şakayla karışık yazdım ilginç tepkiler gelmiş
gençler ben baskı demedim balata olabilir dedim açıp bakmadan bilinmez ayrıca garip gelenlere soruyorum sizce sebebi ne olabilir
Ya neyse ne boşverin yaaa.... 80.000 de boyasız kazsız nissan sattım ben keyfi olarak yaştan değiştirmiştik. sıkıntı olmaz sıfır parça iyidir :)
ben şimdi arabamın aynalarını alman bayrağı desenli olarak kaplatmak istiyorum. Bunu opel corsa paketindeki gibi yapıcam yine yani orjinaldeki gibi. Ümraniyede oturuyorum yakın yerlerde bana tavsiye edeceğiniz yer var mı?