Arkadaslar aracimi satiliklar bolumune konusunu actim ilgilenn arkadaslara yardimci olurum
Printable View
Arkadaslar aracimi satiliklar bolumune konusunu actim ilgilenn arkadaslara yardimci olurum
Valla enginim hiç sorma bayabi uğraştırdı bu gıd ekran ya ekranı alıyorsun olmuyor sonra gidiyorsun cd30mp3 ün gıd uyumlu modelinialıyorsun ama bu 2 sininde kesinlikle corsa d parçası olması gerekiyor. Soketler uyuyor birbirine ama yazılımsal zorluklar çekiyorsun maliyetler artıyor. İlk önce teyp ile ekranı birbirine eşleştiriyorsun sonra arabayla ekranı ve teyp i eşleştiriyorsun ondan sonra index code lerini eşleştiriyorsun baya uğraştırıyor. Bazı modellerinde tadilat falanda gerektiriyor sanırım corsanın extra olarak hat çekiliyor veyatta tessisat kablolarında ufak tefek oynamalar gerekiyor ama benim araca göre gerek duyulmadı.
Eyvallah,
uğraştırıcı bir süreç anlaşılan :)
yazılımsal olay bir şekilde illaki çözülür diye düşünüyorum da, hazırlık tesisatı cidden sıkıntı olabilir :)
senin araç kaç modeldi,
tahminim 2007 lerde hazırlık olmayabilir, 2008 ve sonrasında hazırlık olabilir diye ama tamamen varsayım tabi :)
ebay de Corsa D ler için kit olarak satıyorlar cd30mp3 ve gid ekranı, eğer tesisatta bir oynama yapılmayacaksa oldukça güzel bir upgrade...
Bu arada senin arabada orjinalden yol bilgisayarı var mıydı ? o da hazırlık tesisatının çekilebileceğine dair bir kriter olabilir...
Yok benim arac 2008 2. Yari orjinalinde yol bilgisayari yok 2009 sonrasinda kadranda ufak bi sekilde var oda 100 tanesinden 2 tanesinde olan bisey. Benim gozumde aracin en buyuk eksigiydi yol bilgisayari o eksigide gidermis oldum artik Allah nasib ederse agiz tadiyla binerin uzun yillar :)
Beyler irmsher marspiyel en ucuz nerede bulabilirim 280 liraya buldm boya montaj dahil daha ucuz bilen varmi ? Hee bide spoyler var tabi :D
Sonunda gündüz gözüyle bi kare alabildim. :) GİD ekran ve Kararan iç dikiz aynası.
http://img824.imageshack.us/img824/5562/abs0.jpg
iyi duruyo bee masallah
Maaşallah. krom havalandırma takıldımı tadından yenmez :)
beyler benim enjoyda yol bilgisayarı yok takılması kolay mı acaba ?
Çok kötü olmuş :p
Nazar değmesin Aman Maşallah :)
Harika durmuş Samet,
maşallah...
bende düşünüyorum bu aralar bi D sport.
bakalım kenarda bekliyorum :)
Alır almaz mutlaka yapacağım bir proje bu da :)
Hayir ole servisten gideyim ekrani alayim takayim calissin olmuyor ekrani aldinmi teypide alman gerekiyor kisacasi orta konsolu komple degistiriyorsun tesisatta oynamalar yapman gerekebilir en son olarak da tech 2 den program yaptirmak. Kisacasi ugrasmaniz ve maliyet harcamaniz gerekiyor yaptim yasadim biliyorum :) serviste 2500 3000 lira arasi ebayda 800 900 pound ebay den aldiniz varsayalim eger sizden onceki sahibi aracindan sokerken aracla teypi bosandirmamis ve teyp ile ekrani boşandirmamissa at cope ne teyp calisir ne ekran calisir o zaman sus die koyar bakarsiniz.