Beyler bana 2 tane orjinal kısa z rotu lazım elinde olan veyatta nerden bulabileceğimi bilen birisi varmı ?
Printable View
Beyler bana 2 tane orjinal kısa z rotu lazım elinde olan veyatta nerden bulabileceğimi bilen birisi varmı ?
Caddy vay anasini jamiraguaa
Ahmet ne fark etti takınca ??
1 cm nin bişey farkedeceğini sanmıyorum.
Yok yani daha kısa olsa ne değişir araç için onu öğrenecektim
Bunun direk hali hazırdası yokmu ? Sagda solda satılan
Z Rotlarını kısaltmazsan aracı bastıkca Amortisör bağlantısından denge çucuklarına daha fazla yük biner.
aracın konsolu piano black olan arkadaşlar neyle temizliyor acaba ***** zemin çabuk kirleniyor ve temizlerken çizilebilir. ben aynaları ve ızgarayı piano black yapmayı düşünüyorum bunla alakalı düşünceleriniz nelerdir?
consolu siyah olan sanırım bi bob corsa berkay var aramızda :)
Mesela bendede eibach 5 cm yay varken 4 cm falan düşürmüştü pek gerektirmiyordu ama coilleri taktıktan sonra 6 7 cm düşürünce z rotunun çubuğu uzun geldi denge çubuklarına baskı yapıyor ve araba ilk karkanken biraz lak luk ses yapıyor ve 50 metre gidince ses kesiyor buda sanırım uzun geldiği için kasılmasından gelen bi ses onun için kısaltacam aklınızda olsun custom işi değil orjinal kısa z rotu hangi aracın uyuyorsa alıcam.
Valla bulursanız haberi verinde bizde takalım
aslında black torpidoda baya iç gıdıklayıcı :) + direksiyon tertibatıda öyle :) baya hoş duruyor
Bende caddynin ki var. Kalkarken falan bi sıkıntı yok. Daha uygununu bulursanız tabi söyleyin bidahaki bakımda takarız gökhan abinin dediği gibi.
Bugün Harun kankam da gördü ve onayladı :) seviyorum seni bebeğim :D
http://img607.imageshack.us/img607/4936/img0964iu.jpg
Kanka 41 kere maşallah 10 numara olmuş söyle birazcık daha havalar ısınırsa :D anlarsın ya