Kardeşim sendekiler 5 lik o bana fazla gelir o nedenle onları alamıyorum ;-) 3,5 luk olsa düşünmeyeceğim zaten ;-)
Printable View
Kardeşim sendekiler 5 lik o bana fazla gelir o nedenle onları alamıyorum ;-) 3,5 luk olsa düşünmeyeceğim zaten ;-)
Murat abı tl de 35 mm benzınlı yayı mı var ? Ilker abı 35 mm eıbach dızel yayını benzınlıye takarsan normal yaydan farkı olmaz
Aynen abı bıde eıbach ıcn dengelı basmıyo dıyolar onler hep daha havada kalıyomus arkaya gore. Eıbach amacı azda olsa basmak ve konfor h r nın ıse kac cm alıyosan okadar basıyo ama konfor da azalıyo
Abi aslında 5cm H&R alsan araç zaten benzinli dizel kadar basmıycak işini görür bence çokta düşmez
5 lık H&R dızel yay fıyat dustu ırtıbat pm :)
bizim arabaların zaten salak bir şekilde burnu normalde de havada dün market otoparkında farkettim :)
Abi kafam karışık anlamaığım kimisi benzinliye dizel yayı alma diyor kimisi olur bir şey olmaz diyor.
Gecmıs sayfalarda dızele 35 mm hr bnzınlı takan bı ark vardı hatta fotoda paylasmstı sıyah ırmshır jantları vardı hatta bı bak ona
35 mm benzinli yayı 50 mm dizel yayından daha iyi basıyomus murat abi onu farkettmde sordum :D
bende o yüzden almıştım zamanında :p
nette gezinirken yararlı bi video buldum paylaşmakta fayda buldum bilinmeyen gizli özellikler
link: Opel Corsa Çok Bilinmeyen Gizli Özellikler Görüntülü Anlatım (Opel Corsa D ) - YouTube
Bu özellikler bizim corsada varmımış kanka özeliikler p1 far özelliği cam kaldırma olayı falan bılınıyorda
Cam açma kaçıncı özellikle yapılıyo onu bulamadım
9 özelliğin dışında...
dijital hız göstergesi yap sıcaklığı gibi depoda kalan yakıtın göründüğü gizli menüde var.