Harun bide o bardan takilabilse tadindan yenmez :)
Printable View
Harun bide o bardan takilabilse tadindan yenmez :)
Öyleymiş biraz araştırınca buldum ve aynı ürüne dünyanın parasını istediler.Dışarda bir yerden sipariş geçtim teşekkürler herkese.
2008 model orjinal 78 bin.de tek bagaj kapağı değişik. Siyah renk , sunrooflu 1.3 dizel sport'um var. İlan henüz açamadım hiçbiryerde, düşünen için 30.000 TL son rakam a vericem. Sahibinden'e 32.000 den açıcam ilanı. Kısa bir süre acil bu fiyat. Bu kadar temizi zor bulunur. Spor yay dahi takılmadı. Gr. ses yoktur.
Ekstralar:yazılım, kicker anfi, subwoofer.
Kanka elemanlara adresi ve plakayı verdim şafak operasyonu yapacaklar opc nin tamponlarına =)) (MAŞALLAH)
askerden gelımde allahın ıznıyle bıtanede ben alıyım corsa d sport cok hosuma gıtmeye başladı :)
4 kapılara yer var mı acaba konuda :)
corsacılar burdayken bı soruyum dedim :) 2007 2008 model 80 150 bın aralıgında corsa d 1.3 cdti sport camtavanlı kırmızı gri yada beyaz corsa ya en fazla ne verılır ne eder?
sportta beyaz var kardeşim :) ben 2-3 sene öncesi 3 parça boyalı diye almamıştım
sanırım 2 tane var 1.3 dizel sport
eyvaaah :)) saol kanka
http://i57.tinypic.com/1zcpj45.jpg
Hadi kaçtım :D
vurdu gol oldu yine yaptın yapıcağını kanka maşallah
harun beeee cok degisik küfrettim :mad2::mad2:
Harunu hala atmadılarmı forumdan :D
Maşallah. Allah kaza bela vermesin