Eyw kardeşim sağolasın... larstikler hala parlıyor o kadar suya girmesine rağmen :) en sevdiğim şey bu benim takıntım :) LASTİK Parlayacak aga... :)
Printable View
Begenmenize cok sevindim :)
41 kere masallah ya :) Bu ne guzellıktır boyle arac fotogrflar hepsı cok guzel nazar degmesın bebege :))
Memnun olmamaniz imkansiz bu araclara :) hele bide alisirsaniz ufaktanda yapmaya basladiginiz daha cok
Baglanirsiniz :)) guzel bi apple cok keyifli olur arac :)
JR plaka olan benzinli galiba dün akşamda Kumburgazda gördüm :)
JR hangisi la kankaa
millet lastik hala parlıyor dıyor bız autoo joy a gittik lastık parlatıcı surmemısler bıle harun beyyyyyy
ahahaha bunlar bırdakı sefer de yıkama ıcın torpıl beklıyorum ondan :)
Ben zıpzıpcığımın dükkanına gittiğimde ilki alaka 10 numara valla tavsiye ederim. Ben istanbul'da daha onlar gibi araba yıkayan görmedim. Geçen babamı gönderdim hasta olmuş sistem süper diyor. Yıkamaya 10 Tl yi fazla gören adam bahşiş bile bırakmış elemanlara :)
bi buluşma yapalım arkadaşlar kumburgazda yada silivride tanışmış oluruz hem ...??
Corsa D Sportun 16lık jantlarının ağırlığı kaç kg bilen varmıdır?
Kitapçıktan falan baksanız size zahmet
Corsa d irmscher body kit isteyen var mı ? Talep olur mu ?
ön ek,difizör,marşpiyel,spoiler. 3k ve 5k modelleri için.
Herkesin bildiği irmscher ekler. Bende ön ek var. Difizör,marşpiyel,spoiler alma arefesinde olduğum parçalar,alınca fiberden üretime geçiçem tanıdığım ustalarla,sonrasında uygun fiyattan irmscher corsalar... bir yoklama yapayım dedim. :)
benim ön ek.
http://img404.imageshack.us/img404/3410/hpim0089p.jpg
Hmm anladım tahmin ettiğim body. Pek beğenmiyorum şahsen ben bu ekleri aracın bütün karizmasını bozduğunu düşünüyorum
Hangi hafta derseniz o hafta ordayım beyler :D
Ozaman bi kararlastiralim su tarihi de ona gore herkes bilsin olmazmi?
corsacılar buluşuyo hazır buluşma varken bendede deneme talebi gelsin o zaman :)
Tarih ve saat varmı belirleyen