Harunum hayırdır yayları c için mi dicem yoksa kaşla göz arası yine d mi aldın?
Printable View
plasti daha maliyetli olur ama geri dönüşü var en azından
Harun su bayandan farlarida alsak :D
yaparkenki fotoları yüklememişim bilgisayara... ama daha rahat oluyor..herhangi bir atma sökülme yok şuan için... basınçlı suyada maruz kalıyor. önemli olan köşeleri aşıkta bırakmamak.
http://i396.photobucket.com/albums/p...615_135716.jpg
sol ön arka kapıda vurukmu var ilker abi araçta
5 lik h&r vardı
Bu 1.4 sport lar km de ne yakıyor beyler ?
bende 1.3cdti 75 hp duz 111. yil var 100kmde ortalamam 5.4 sehir ici ankara trafigindeyim arac 45.000kmde yazilim yaptircam yaziliminda yari gazda 0.5-1lt arasi azalacagi soyleniyor tam gazda ise bir miktar artar oda max 5.7 olur diye dusunuyorum gecen ay ankaradan izmire gidip gelmem 250-260tl gibi bi fiyata geldi hiz olarak 90-110 arasi cok ekonomik arac
arkadaslar benım corsa satılık ısteyen olursa aklınızda olsun
Connecting site...
Corsa rengiyle ve duruşuyla cidden farklı :)
Hayırlı satışlar ;)
tesekkurler,
bayrak ıcın lınk
Connecting site...
Bir kusur ettiysem affola. Benim corsamda da aynı ekler var. fiber olması bana göre çakma anlamına geliyor,bende çakma kullanıyorum... paşa tuning levent abi şuan sahibi olduğum corsanın ilk sahibi olan öz abimin arkadaşıdır,ekleride ondan almıştır 2009 yılında. Biliyorum.
http://img38.imageshack.us/img38/1873/hpim0077d.jpg
Benim body kıtte erdemir tarafından takılmıştı. Body kıt yapan bir çok corsada kullanılan body kıt hatta bakıldığında opcline body kıt olarak bile geçiyor resmi sitelerinde. Buradaki bayiler yurtiçinde üretip satıyor olabilir sonuç itibariyle bayii çıkışlı.. fiber olması bence çakma olduğu anlamını taşımaz...
Ben halime şükredeyim... şuan şehir içi 6,2 1.2 motorun faydaları :)
leventın urettıgı ekler yenı duzen fıberden, cıddı anlamda esnıyor kırılmıyor darbeye dayanıklı. on ekımı ne kadar carpıp surttugumu ben bılırım hala sapasaglam. kı komple on tampon yapıyor ıkı yandan tutup ters sekılde esnetıyorsun yınede kırılmıyor. malzemeler cok kalıtelı hale geldı artık.
rakam konusuna gelınce kupon araba herzaman paradır. harunun 08 sportunu 38.5 a sattık. gerısını sen hesapla
On tampon ekimi bende en az 10 ere surtmusnyada vurmusundur lifte aldigimizda sadece cizikler vardi yan marspiyrrde cicuklar tepinmis mahallede kirilmadi sadece kapiya denkngelennkisminda boya catladinkaliteli malzeme her zaman farkini gosteriyor...harunun arabada efsaneydu yaa km siyle aksesuarlariyla ;-)
aynen ıstede fıber dıyoruz :)
Connecting site...
arac forumumuzdan mıdır ? 2008 model ve üzeri araç arıyoruz ayrıca bilginize
uzun yolda 100 tl ye 390 km civarı gitmiştim haziran ayında 1.4 filtrede wardı
tüp yok, filtre vs herhangi ekstra bişey yok, kullanıma göre değişir yazdım zaten, bu değerler 1,5 ay öncesinin değerleri son benzin zamlarından sonra hiç ölçemedim, (sakin kullanımda) 570 km şehir içi bi depoyla yol yapmıştım depoda 205e dolmuştu, 0,359 gibi bişey çıkıyo, uzun yolu geçen hafta yaptım istanbul-akçay
Bnm aracimda 18 jant var. Sakin kullanimda tami tamina 50 kurus yakiyor.