5 cm hr öneririm 3.5 tatmin etmez suan benim önlerden 5 cm bi bakla alınmış hali bide hiç sürtme falan yaşamıyorm karter korumanı tak yeterli
Printable View
arkadaşlar TL corsanın orj farları duruyor satıcam isteyen olursa pm atsın 20 bin km kullanılmış güneşte kalıp kılcal çatlak vs olmamıştır hala sıfır gibi
dip fiyat alabilirmiyim?
Connecting site...
Arkadaslar ilandaki corsa d gsi hakkında bilgisi olan var mı ?
egzoz sesini merak edenler vardı , yorumlarınızı bekliyorum
Benzinli corsalar hangi yagi kullaniyosunz 10-40 kullandm notor sesi artti sanki 5-30 castrol nasil olur ?warmi kullanan
arkadaslar ben onumuzdekı yaz corsa d sport almayı dusunuyorum... aslında dızel dusunuyorum ama 1.4 benzınlı olursa lpg takılabılıyomu.. nettekılere baktım hıc bırınde lpg yok.. lpg sorunmu cıkartıyo bu motorda
İyi akşamlar CorsaD ekibi
Ya arkadaşlar ben daha yağ değiştirmedim. Ancak bir şey danılmak istiyorum bugüne kadar hep 95 oktan yakıt aldım. aracım 1.2 97 oktan kullanmanın yararı olur mu? yoksa yarardan çok zararı mı olur?
Connecting site...
aynalarım
Connecting site...
farlarım satılıktır
go pro ile takaslarım altı üstü hallolur :)
hayırlı olsun kanka
teşekkürederim 3. d sportum oldu bu kırmızıya ilk defa biniyorum farklıymış cidden :)
sağol kankacım :)
yerim yok diye satıyordum şimdi arkadaşımın deposuna yerleştiricez kardeşim ilanı da kaldırıyorum zaten dursun lazım olcak gene o farlar bana :)
bencede pişman olmalısın çok memnunum :) ama oem fara bi xenon işlem yaptırırsan oda çok keyifli olabilir tavsiyemdir afl olmasaydı ben öyle yapıcaktım
Ümitim TL sende demek hayırlı olsun yavrum Maşallah :)
TL satılık mı :D
Satılıksa alayım dip fiyat ölü spec hahahah :D
verelim kanka al sana güncel foto
bir bodrum sabahı :D:D
http://r1310.hizliresim.com/1g/9/tf31j.jpg
http://j1310.hizliresim.com/1g/9/tf31u.jpg
mobil 5-30 kullandım kanka ön fren balataları ses yapıyodu söktüm hala sıfır gibi ama sertleşmiş sanırım kullanılmadığından onuda orj değiştirdim şimdi sıkıntı yok :)
kanka bildiğin baskım kaçırıyo balata yani volantda problem yok ama ses yapmıyo gerçi açınca bi bakmak lazım işte bakarsın volantta değişmesi lazım sen bana ayrı ayrı fiyat alırsan sevinirim baskı seti + volant :icon_tup:
TL corsada göründüğü kadar temiz değilmiymiş :)
Yaptıgınız yorumlara biraz daha dikkat edin bence. Madem buraya birşey yazıyorsunuz. Biraz düşünüp taşınıp yazın. 2008 model kırmızı cam tavan kazasız boyasız degişensiz. Nokta kusursuz bir araçtan bahsediyorsunuz ben aldıgımda araba daha 8.000 kmde degildi . Sizin temiz anlayışınız nedir ? Baskı degişen araba pert mi ? Sizin aracınız kaç binde ilk sahibimisiniz merak ettim boyasız mı ?
Yatan aracın baskı bitirmesinide ilk defa duyuyorum :confused:
Baskı balata kullanmaya bağlıdır.Eski leonum aldığımdan beri ufak ufak kaçırıyordu 18 jantlarla 15.000km yaptım 140.000km'de sattım.
1 ton yükle gezen transitimiz var 60.000km'de değiştirdik.
Pertliği temizliği onunla anlaşılmaz o ayrı bir mesele.