Acil bir durum için aracım satılık arkadaşlar
dileyenler özel mesaj atabilir
Printable View
Acil bir durum için aracım satılık arkadaşlar
dileyenler özel mesaj atabilir
Selam millet ben geldim :)
Samet hosgeldin napysn dagitimami geldn
Hosbulduk recep aynen kanka dagitima geldim bi hafta :)
Selamlar arkadaslar belki konuda daha once bilgi verilmistir ama cok sayfa oldugu icin tek tek bakamadim..corsa d gsi a gid sistemi,afl ve cruise control uygulamak icin neler yapmamiz lazim parca fiyatlari nedir acaba?
Hayırdır Ümit?
Bu arada kırmızı ve cam tavan corsa aranıyorsa TL corsa tam aradığınız araç olur...zıpkın gibi şimşek gibi araç vallahi.
hoşgeldin yavru nereye düştün ?
pm attım kardeşim
hayır İlker :) tek kapı zor oluyo artık bide uzun zamandır aklımda boxer motora binmek vardı biraz onda zevkimi almak istiyorum impreza 2.0wrx var aklımda
Evet beyler yokmu coilover isteyen vogtland bidaha bulamazsınız :)
Ümit satmaya niyetlenmiş... Tek Kapı corsa isteyenler kaçırmasın bence :)
Arkadaslar corsanin orjinal yaylari satiliktir isteyen olursa burdan yazabiliir,
17 5ZIgen ıle takaslık D sport jant lastıgı arıyorum beyler
Arkadaşlar 5000 km önce balata ve diskleri değiştirdim ses yapıyodu artık ama bgn gene başladı ses ince ince balata bitmiş olamaz demi bide klima cam buharını alma moduna geçmiyo tuşu çeviriyorum hep aynı modde kalıyo bilgisi olan ?
corsadan kalan parçalardır işine yarayan olursa iletişime geçeriz :)
http://www.techturkey.com/forum/akse...-gecmeyin.html
Ön konsolu yanı radyove klima bölümünü nasıl sökebilirz klima mod tuşu takılı kaldı bi açıp halledebirim diye düşündüm
Amortisör-Yay/ Kutu içi K&N filtre Blow off-hertz bass-ve corsa D ses sitemi bagaj dizayn kutuları mevcut ilgilenler özelden ulaşa bilirler.
Merhaba arkadaslar bir senedir bende de corsa sport var bole bi sayfa oldugunu yeni gordum e bende katilayim dedim aracin resimlerini en kisa zamanda atacam ins
Merhaba arkadaslar bende de corsa sport var bole bi sayfa oldugunu yeni gordum bnde geleim dedim arabamin resimlerini en yakin zman da atacagim
istiyen olursa corsa sport orjinal yaylar ve yan citalar mevcut evde yer kapliyo uguna veririm.
Arkadaşlar iyi geceler, ön panjuru kaplamak istiyorum yeni kasa corsa D , ne malzeme önerirsiniz?
Ben 3M karbonla kapladım güzel oldu ama plastidip ile daha rahat kaplarsınız karbona eğim vermek zor oluyo 7 kat plastidip atarsanız güzel olur
plastidip. 4 kat atin kafa raad olsun :)
boyle oluyo
http://i212.photobucket.com/albums/c...m/IMG_4632.jpg
kucuk harun :D
http://i212.photobucket.com/albums/c...m/IMG_0893.jpg
harun :D bitirdin beni :D
Hahhahaha ipneler :D beni nası yaptın lan öyle :D incecik olmuşum kafam kocaman cıkmış :D
En güzeli plasti dip. 3 KAT SİYAH üzerinde 1 kat şeffaf attım. Mayıs ayından beri kullanıyorum basınçlı suda yedi taşta yedi sıcak iklim soğuk iklim herşeye maruz kaldı atma yok yırtılma yok şuan mis gibi gerçekten...
Sormak istediğim şu 5 kapı 1.2 benzinli aracım 2 cm kadar düşüklük hedefliyorum. hadi spor yay olursa 3 cm diyelim. ok fazla değl body kıt var ve eşimde kullanıyor o nedenle...
Press olayına ne diyorsunuz? 2 cm kadar...
Spor yayların fiyatları şuan yüksek gerçekten. h&R 560 TL civarında...
Yada bir kaç sitede gördüm normal corsa sport yaylar benım araca uyar mı istediğim düşüklüğü sağlar mı? yoksa fazlasını mı verir?
Arkadaşlar merhaba.
Bende buralardayım artık.
Aracım satılıktır , pazarlık payı mevcuttur.
Daha hızlı bir araç düşündüğüm için GT - RC - Lemans serisi bakıyorum , aklınızda bulunsun.
Araçla ilgili Referans olarak sitede üyeliği bulunan Onur ve Önder Topçu kardeşlerden referans alabilirsiniz aracı onlardan almıştım , sağ olsunlar.
Connecting site...