Maşallah farlar çok iyi :D
Printable View
Maşallah farlar çok iyi :D
Maaşallah maaşallah :) taş değdirmesin allah
Farlar çok iyiymiş ya :)
:) Begendiysen sorun yok kankacım elimden geldiğince güzel bişeyler katmaya çalışıyorum araca :)
:) Keşke bi el kol bişey yapsaydın be abi evet tanıdıkdı muhabet yaptık leonla :) keşke durdursaydın
Sıfır gibi sayılır farlar bir araçtan cıktı bende aldım . iç ampulleriyle xenonuyla beraber sanıyorum 1 tekliği buldu
:) Cok teşekkr ederim beğenmene sevindim :)
teşekkür ederim :))
:) eyvallah siz daha iyisiniz :)
Benim cok kötü bir huyum var düzgün olmayan arabaya binemiyorum abi sende biliyorsun. Benim param pert s2000 e yetmiyorken düzgününü almam imkansız projem corsadan yana az yakar cok kaçar şeklide iyi böyle devam. S2k falan bizim için sadece bir hayal. Gönül ister ama imkanlar maalesef müsaade etmiyor :)
Bırdaha Kı geldıgımde ınsalllah tanısırız cok acıldı ısım ondan duramadım.makınan harbı bomba maşallah dikkatli kullan makasa gırıp tehlıkeye sokma evladı :)
Connecting site...
Moralimi bozdu.
açılmıyor hiçbişey kardeşim :)
senin göstermek istediğin bu sanırım : )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34821103/detay
Tamam Kardeşım numaranı yaz kaydedıyım avcılara geldıgımde ararım.
nurburgrıng editon :love:
Connecting site...
rengi supermis katalog rengi zaten :) beyazdan hem daha guzel hemde daha ucuz param olsa direk alirim
Bende açılıyor. Anlamadım ama aynen. Renk ve doluluk süper. Kendi arabamdan soğudum.
:D Bu para haram :D Üzülmeye gerek yok o paranın cok daha aşşalarına ben onlara yaparım :D Veririm