Arabanin yanina gidince yazarim
Printable View
Arabanin yanina gidince yazarim
[QUOTE=Ultraleggera;[/QUOTE]
ben sana söylemiştim bayan arabası olduğunu selçuk abide teyit ettiğine göre doğru düşünüyormuşum :D 37.500 anlaşalım :D
STP Selçuk abi senin sarı s2000 olsun, doğan olsun bir çok arabanı beğenirim hatta sarı corsa için konusuna yaptığım yorumda ortada. Ama senin burada benim ve bir kaç arkadaşın yorumu üzerine "yancı spec on" diye yorum yapman anlamsız. Ben burada Yasin'in arabasına yorum yapanların seninle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Benim gözümde ikisi de birbirinden güzel arabalar birinin klasmanı ayrı diğerinin ki ayrı. Ve sonuçta herkesin bir fikri vardır ikisi arasında seçim yapabilir benim gözümde de seçim yapmak zorunda olsam opc tamponlu, opc line jantlı corsa sport'u seçerdim.
İğneleyici laflar biraz kırdı beni ama sorun değil seninde kırmak için yazdığını zannetmiyorum. :)
Benim lafim sana deildi berkay ;) severim seni farkli bi dialog olmaz aramizda
vayy be düne kadar erkek arabasıydı bugun bayan olmuş corsalar satıyorm aracımı :D
Allah Allah 4 senedir başkasının arabasına mı bınıyorum acaba dıye gıdıp bir baktım ama Yok yok doğru arabaya bınıyorum bu bıldıgımız adam arabası ya. Stp kardeş konuşurken biraz menzilini kısa tut istersen.sen eşine aldın dıye evlattan vaz mı gecelim yani.
Bak şimdi arabadan soğudum harbıden :) Bnmde satasım geldı ne yalan söylüyim. Halk arasında arkamızdan bayan arabasına bınıyor mu duyorlar acaba :)
Bende dıyorum bu hatunlar neden sureklı bakıyor !
Valla her iki arabada gerçekten güzel... SARI corsa ayrı güzel Yasin'İn beyaz ayrı güzel... Valla kaldıracağını bilsem bendeki 1.2 ye Yasin'İn jantlardan takıcam ama arabayı yorar gerçekten çok güzel duruyor