Aracımda bi zamandır yağ eksiltme sorunu var ve bu sorun 4k km de 600 700 gramlara kadar yükseldi motor yaptırmayı düşünüyorum sakaryada oturuyorum istanbul içi ustalarda olabilir nereyi tavsiye edersiniz ve kaça patlar bana ?
Aracımda bi zamandır yağ eksiltme sorunu var ve bu sorun 4k km de 600 700 gramlara kadar yükseldi motor yaptırmayı düşünüyorum sakaryada oturuyorum istanbul içi ustalarda olabilir nereyi tavsiye edersiniz ve kaça patlar bana ?
kardeşim ilk önce konu açmadan forumu iyibir araştır kim ne yapıyo nasıl yapıyor burda bir sürü yüklü 106 var hangi garajlar yapmış bir incele derım...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
ek648 , mamı makınen var sıtede onlara danısabılırsın
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
bayrampaşa da crm performans var suat usta..benim tavsiyem o olur.
Crm performance
hemşerim pm den ulaş bana suat ustayla irtibata geçeriz hallederiz problem neyse.benden sana tavsiye sakaryada dokundurtma kimseye arabandan soğursun.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Isyanbulda ahm ve crm 106 konusun ustalar ikisinden birine gidebilirsin
Iki tarafin araclari iddali yuruyor iki tarafta usta takip ettgim kadariyla ahm nin araclari piyasada daha cok kosuyor ahm ye gidebilirsin
Suzaman kadar kendi speklerim de onu cikabilen olmadi ahm sayesinde ben fazlasiyla memnunum tavsiyem ahm
Benim adım barış odabaş bu beyaz sakaryada hangi 106 .........
kanka bildiğim 3 beyaz var , benımkı , d 106 , kartopu
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Aynen kanka d plaka olan değil demin aradım sende değilsin geriye kartopu kalıyor tek
arkadaşı şimdi merak ettim eğer girerse bana ulaşsın ben yardımcı olurum sağa sola gitmeye gerek yok powered by suki bu işin kralı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)