en iyi blow off hangisidirr arkadaşlar gozunuzde bundan daha iyisi yok dediginiz markalar ve modelleri nelerdir.
1.6 thp rc lemans 207 de kullanıcagım.
en iyi blow off hangisidirr arkadaşlar gozunuzde bundan daha iyisi yok dediginiz markalar ve modelleri nelerdir.
1.6 thp rc lemans 207 de kullanıcagım.
LiveFastDieYoung ~
hks al gitsin daha iyisine vereceğin paraya yazık senin bi işine yaramaz senin için en iyisi hks.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
şimdi soyle bi durum varr blow of un iyisi turbo yu rahatlatıyormuş.benm amacım kendim keyif alırken turbomda yorulmasın. nerden temin edebilirim.montaj ıcın onerceginiz yer varmı fatih abi
LiveFastDieYoung ~
Bov'un çalışma mantığına göre zaten aracın için en kötüyü bile alsan turbonu rahatlatır. Motorun hava akış düzeneğine göre karar vermek gerekir. Bov yerine dumpvalve de tercih edebilirsin mesela. Forge üretimi, 207 RC için tavsiye edilen bir model vardı.
öyle işte.
forge ve greddy bence. hks orjinal bulabilirsen iyidir. bu ara piyasa full made in çaynalarla dolu.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Blow off görünce aklıma geldi
Bir ara bende arıyordum blow sahibindende bir ilan gördüm ilan sahibi orjınal yazmıştı bende mesaj attım orjınal nere malı diye
Gelen cevap aynen şöyleydi
Abi inanmazsın kendim gidip aldım çinden orjınal japon malı
Aklıma geldikçe gülüyorum
IMPOSSIBLE IS NOTHING
araçta s3 dumpvalve varr.. + blow off dusunuyorm
LiveFastDieYoung ~
forge ve greddy, forge diyaframsız pistonlu bi mekanizmaya sahip olduğundan ömürlüktür patlama çatlama gibi bi durum söz konusu değil...
kardeşim sen cevabı yanlış yerlerde arıyosun?öncelikle hiç dikkat ettinmi hangi yapılı 207 gt veya rc de blow var? yok çünkü bizim thp lere blow yaramıyor,zaten dv var.senin yapacağın tek şey kesinlikle blowu aklından çıkartmak onun yerine forge dv almak fiyatı 600 tl civarı olması gerekiyor![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
HKS ve JVS nin blow off'larının sesi aynı. İşlevide aynıdır. HKS Alın derim.
madem konu acıldı bende hks bow var ama ben bowdan surge sound gıbı kesık kesık ses gelsın ıstıyorum bunu yapabılen bı bow cesıdı var mı?
s3 ile idare edicez anlaşılan![]()
LiveFastDieYoung ~
herkese ilgisi icin tesekkur ederim.. mess* s3 u satıp yerine komple forge u kit ini alsam nasıl olur az cok benm aracı biliyosn abm sen
LiveFastDieYoung ~
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)