-
evet merterdekı bp ve onun ılerısındekı shellden alıyorum genelde cok ıyı hem cekıs hemde mesefa cok cok ıyı ama opet berbat 5ten 4e cekerken bıle yolda stop ettırdı aracı ama dıger gazlarda boyle bırsey olmuyor devırım hep sabıt kalıyor opetı yada aygazı bedava verseler almam
-
aygaz yağlı gazdır genelde karbüratörlü araçlar için iyidir bizzat denedim gördüm karbüratörlü araca aldığımda diğer gazlara oranla açık derecede performansı iyidi aygazın
yanlız enjeksiyonlu araca yaramıyor arkadaşların dediği gibi araca tekleme stop ettirme rolanti düşmesi vs. sorunları oluyor ayrıca gaz filitresinide çok erken tıkıyor içindeki yağ oranının fazla olmasından dolayı
totalin gazı iyi diğer gazlara göre 10-15 km fazla yol yapabiliyorsun gazlı bir araca bindiğimde genelde totalden alıyorum
-
Bir suru yer denedim, EN IYI gaz Aytemiz'in :) Koztayagi ve Bostanci yanyoldakiler. Baska da Bursa'ya gittigimde almistim, ayni tepkileri aldim Istanbuldakilerle.
Shell'in kendi oz istasyonundan bile alsam arada 30-40 km fark oluyor, Opet BP vs her yerden denedim, yok abi Aytemiz kadar gitmedi hic birisi :D
Benzini de oradan aliyordum bir sorun yasamadim hic ama simdi yine de 97'ye karsi bi "acaba?"m var, deneyip gorecegiz :)
Bu arada sali-cumartesi gunleri halk gunu LPG'de, normalde 2.76 yerine 2.64'tu bugun zaten, halk gunlerinde 2.43 falan.
-
Alpet Aytemiz BP bunlar candır :)
-
Bugün depodaki bütün lpgyi dibine kadar bitirip(içinde olan gaz opetten aldığımgaz) bu konuyu okuduktan sonra,çekmece shelle gidip 50tl gaz aldım.İlk görüşlerim araba rölantide daha sarsıntılı çalışmaya başladı,devri dalgalanmasıda biraz arttı diyebilirim bilmem nedendir ama opetten aldığım gaz daha başarılıydı ;)