HOLD, OVERDRIVE ve S4 kalkış desteği yoksa yokuşta kaçırması doğal :) CVT zaten ayrı bir gezegen bisiklet zinciri sistemi :D
Printable View
İşte şimdi benim pilimin bittiği nokta birsürü bilgi birikimi :) Bu kadar bilgi birikiminin içinde ne yapmam gerektiğini tamamı ile karıştırmış durumdayım , şimdi bu hondacılar diyor ya özel şanzıman yağı bu Sİ için geçerli değil mi yani bu CVT olmuyor mu hocam ? Ayrıca ben en iyisi yarın bi usta bulup aracı götüreyim zaten adamın işleri de kesatsa iyice s.çtım demektir :)
yok senin aracın cvt diil.sıkıntı yok orjinal olmayan yağda kullanabilirsin tabii senin aracının şanzımanı için üretilmiş yağlar vardır mobil castrol gibi markaların.he sunuda söliyim servis yağı alma demiyorum muadil yağda kullanabilirsin sorun yaşamassın diyorum
Anlamış bulunmaktayım teşekkür ederim
Şimdi sanayiiden geliyorum otomatik şanzıman ustası yokmuş İzmir'e git dediler bi de özel opel vw servisi vardı tanıdık ona gittim baktı aynı araba bende de vardı bunda şanzımandan ve motordan yağ kaçağın var şanzımanı yaptır gel motoru ben hallederim dedi e izmire nasıl gidicem dedim roketlemediğin sürece bu araç seni götürür 90-100 le git 3. sanayii Japon Oto'da İrfan var o halleder dedi sizce ne yapayım ? Allah korusun bi de yolda sıkıntı çıkarsa bu öğrenci halimle nasıl başa çıkarım bilmiyorum zaten bunu yaptırmak için büyük ihtimal yeni jantları lastikleri satıcam çıkma başka birşeyler alıcam idarelik .