Bencede akü sorun tık etmesi akü yada marşın sigortasıdır %90 böyle cıkacaktır..
Printable View
Bencede akü sorun tık etmesi akü yada marşın sigortasıdır %90 böyle cıkacaktır..
bence 2 liralık çekirdeği tek başınıza bitirdikten sonra aracınız çalışabilir
Akü kaltesiz olabilir, bizim doblo'da 10 dakika müzik dinledikten sonra çalışmadı takviye yapıp sanayiye götürdük, fabrikanın taktığı akü kalitesiz birşeymiş
Akü olabilir son yazdıgınızdan sonra
Benzer olay benimde başıma geldi gecen hafta ama benim aracim benzinli motoru serviste yikattiktan sonra calismadi mars basiyor ama almiyordu heryere hava tutuldu calistigindada kesik kesik gaz yemeye başladı atesleme bobini yanmıştı
Sanırım sizin probleminizi elektrikciniz cozecektir
Arkadaşım dizel sıfır arac aldi serviste sakin motoru yikatmayin cok batarsa getirin hava tutalım demisler
Bende 500tlye tecrübe edindim arac motoru yikanmazmis :)
Akü diyenler neye istinaden diyor anlamadım.Aküde bir sorun olduğunu sanmıyorum arkadaş marş basa basa aküyü kendisi bitirmiş olmalı.
marşa bastığında kadran gidip gelseydi aku mantıklı geliyordu ama sadece tık yapıpı duruyorsa biryerler ıslak kalmış olmalı iyice kontrol etmelisin açıkta su alabilme ihtimali olan yerleri
Merakimdan soruyorum motoru suyla yikamanin mantigi nedir ?
Benzinli dizel fark etmez sebep ne ciddi merak ediyorum kim kaputu acip "hmm temizmis tamam kapatalim" diyor ?
Bide benzinli yikanmaz dizel yikanir diyenler beni benden aliyo sanki dizel arabada sensor yok
Aracın içini nasıl temiz tutuyorsak kaput içinide temiz tutmak isteyenler var illaki.
Ki bazen yağ olur başka bir şey olur yıllardan beri temizlenmemiş olur su ile yıkamaktan başka çare kalmaz ama her aracın hassas olduğu yerelere göre özen göstermek gerekir basınçlı su tutmak yerine hortum kullanılmalı bence..
Ben şahsen motoru pis araçlardan hiç hoşlanmıyorum..:icon_tup:
Temiz bakmak ve titizlikle alakalı. Kimse görmicek olsada 1 hafta önceki fotograf.
Arabam 93000km de
http://u1310.hizliresim.com/1g/w/u0qct.jpg
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Sorunu bulduk akü bitmiş.
Aküye baktığımda her ne kadar full görünsede yeterli ampere sahip olmadığın marş basmıyormuş.
Aküyü değiştirdik bende büyük bir oh çektim.
Akü bitmesinin sebebide:
Normalde yapmam ama araçta tesisat vat arabayı yıkarken teybi açtım ama öyle bir dalmışımki 2 saatten fazla teyp açık kalınca akü suyunu çekmiş. :D
200 tl ye detailing yapmış oldum :D