kanka yazılım varken yapıyordu. yokken yapmıyordu bende
Printable View
Bende yaptı rolantide de yaptı yazılımsızdı ve sonuç :)
Anam segman eteğinden girmiş. Geçmiş olsun Erel. Garanti mevcut muydu ?
Erel geçmiş olsun valla bunu gördüğümden beri tırsarak biniyorum.
Konuşmuştuk, Shell v+ aldığımda araba sende ki hata kodunun aynısını vermişti, korumaya almış. Sende bu olayı yaşamadan önce V+ almıştın
shell nitro almayakmı şimdi pampalar bi açıklık getirin
Benim arabaya yaramadı, memnunda kalmadım zaten.
Direk avans uyarısı verip korumaya almış kendini
araclarınızın üzerindeki yazılımların versiyonlarını kontrol ettirin.. defalarca güncelledi pejo yazılımlarını.. son versiyonlar biçok hatayı tolere edebiliyor.
Benim kullandığım en günceli eğer Nisan ayından sonra yeni güncelleme gelmediyse, eski hali olsa arıza ışığı yakardı muhtemelen
hayda Erel geçmiş olsun.Her ne kadar darton gömlek olsada THP'de bu piston kırması çok ilgin. kaçıncı piston gitti.
yapmam demiştim heuehu yapsam bana kalcaktı valla açıkcası ben bile benden sanardım :)
ama ilk olarak vanos sensoru bunların kronik sorunudur ilk sensor sonrada vanosun kendi bozlur ve egerki avansta kalırsa arıza az verir ve avans baslar bunun sonucuda malesef bu olur sölemiştim erlcim sen beni dinlemedin :)
2. pistonmu ?
darton gömlek derken ? arabada döküm blok var bildiğim kadarıyla ne dartonu :)
onun derdi yazılım değil vanostu günceldi zaten versiyonu
alakası yok seninkiyle bu bu sekilde sürdü :) korumaya almasına ragmen araba deniodu cnm benim :)
Vpower bence güzel bir benzin değil
Gecmıs olsun Aracta garantı varmıydı? bırde garantı var ıse garantiye gırermıydı bu durum?
özcüncüm kardeşim 2. piston :)
Aracın garantisi yoktu bitmişti kendi cebimden yaptırıyorum. Fransa ile mailleşildi falan bir kısmını karşılıyacaklarmış.
Araç bitti 2 gündür serviste test ediyorlar arızalı bozuk birşeyleri daha varmı diye bakalm bittiğinde alacağım birde benim sürüşüme ne tepkiler vericek.
Citroen SERHAN MOTORLU ARAÇLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER ve ECUFAST / DR-ECU nam-ı diğer Oz' a da felaket tellallığından dolayı şaka şaka :D
İlgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım bir borç bilirim
Saygılarımla
EREL H. HÜKEREK
:icon_wave
siz bu arabalara ne benzin alıyorsunuzz ?