In_FLAMES Nickli Üyeden Alıntı
Tesadufun böylesi.. Model yılı aynı, km aynı tiguan aracımı (2011 1.4 tsi 150 hp, 46000 km) geçen hafta aynı şekilde sarsıntılı bir çalışma ve tekleme şikayetimle yetkili servise çektirdim, basit bir sensor arızasıdır dedim fakat 1. silindirde kompresyon çıkmadı, motoru söküp rektefiyeye göndereceklerini, eğer ki maliyetin fazla çıkması durumunda direk sandık motor getirtileceğini ( ki sandık motor için şuanda baskı yapıyorum), ücretlendirme konusunda ise araç ticari olmadığı ve km az olduğu için, ayrıca garanti dolalı henüz 2 ay olduğu için ellerinden geleni yapacaklarını, çok afaki ücretlendirme çıkarmayacaklarını (iyi niyet garantisi adı altında..) belirttiler.. Tabi hala haber bekliyorum son durum nedir ne değildir şuan bende bilmiyorum.. Bana kalırsa servise sıfır motor için baskıda bulunun ve aracınız servis bakımlıysa iyi niyetten büyük bi meblağ ödenir, size az bir miktar kalır bu sebepten dışarda motoru açtırmanızı tavsiye etmem.. Gelişme olursa haberdar ederim sizide izlenecek yol hakkında..