Merhabalar . Yaklaşık 1aydır polo gti kullanıyorum. Poloyu araştırarak yağ tüketimini bilerek ve kabul ederek aldım. Önceki sahibi aracın bakımlarını yaptırmıştı ve yağı eklenmişti. Bende sorma gereği duymadım. Aldığımdan beri 400km yapmışım ve yavaş yavaş acaba yağ lambası yanacakmı yanarsa ne yaparım gibisinden kendi kendimi tereddüte düşüren sorular sormaya başladım. en iyisi 1 lt yağ alıp arabaya koymak kafamı rahat tutmak istiyorum.
Forumda araştırdım ya konusunu bulamadım yada böyle bir konu yoktur bilmiyorum sorunum hakkında cevap bulamadım. Daha önce forumdan utkuu (yanlışsa düzeltin lütfen) nickli arkadaşa sormuştum ve servise gidip baktırmamı çok kurcalamamı söylemiştibende kafasını fazla şişirmemek için teşekkür edip sohbeti bitirdim. Yalnız şöyle bir sorunum var. Tekirdağ merkezde yaşıyorum ve en yakın servis bana 50km uzaklıkta. İş güç dolaysıyla gidip baktırma şansım , arabayı bırakıp dönme şansım yok.
Gti kullanan arkadaşlardan ricam kullandıkları yağın marka modelini yazar ve memnun olup olmadıklarını belirtirse sevinirim.
İyi forumlar