tamam iyi olur :)
Printable View
Video biraz kısa gerçi ama..Orta iptal sonda da Otto tarzı isimsiz bi egzoz vardı..Silencer takılı haldeki sesi..
https://www.facebook.com/photo.php?v...9673683&type=3
60 mm düz boru otto kullanmıştım zamanında baya güzeldi ses öncesinde 51mm düz boru sonda yed vardı cızırtılı tarzdı.51 mm düz boru sonada büyük kazanlı bişwy tak tamam işte egzosa dünya paralar vermeye gerek yok en azından senin setupta
Sebring Greedy Otto kullandım.
Araç 16v ise müthiş ses var, deli gibi devir dönüyor.
En son Greedy takılı iken mi16 da korna ve sellektör atmıyordum. Sesten herkez yol veriyordu öyle diyim sana ;)
Ne önerirsen dersen. Motorda işlem varsa şanzuman oranlarında kısa ise biraz, max. 51 lik boru. Sonada SS tip spor susturucu eğer bulamıyorsan da yada pahalı gelirse, egzoz yapan bir ustada yaptırıp, TÜV den geçecek sesi çıkaracak spor tip susturucu kullanıp binmen tavsiyemdir.
Sen bilirsin. Bu arada motor ne vardı sizde ?
Elimde 205 1.9 Gtimdan çıkma ss var var seside gayet ii uygun fiyata veririmm , sardım öyle duruyor .. 205 gti adana by mustafakemal - Car Videos on StreetFire buda ufak bi videosu :icon_tup:
205 i özledim gerçekten :( ilerde bakalım tekrardan bi 205 almak istiyorum kısmetse...
bu tarz bir eksoz düşünmüyorum teşekkürler ama SS headers olan varsa elinde iyi olur